مرسی فاطیما از سوالا ،عالی بودگفتی سوم ابتدایی یه شعر نوشتی به اسم کاش ! میشه برامون بذاریش ؟!
والا من خیلی بعضی مواقع یکمی ارزش قائل نمیشم برای همین کلا نگهش نداشتم و رفت ،کلا اگه شعرام رو از بچگی تا حالا همه رو نگه داشته بودی به رای میشد یه کتاب ازش در اورد
میخوام مجبورت کنم شعر کلاسیک بخونی ؟!یه شعر با وزن و قافیه موزون و خوب و ... درباره پدر و مادر بنویس برامون
شعر کلاسی هنر میخواد و من هنرش رو ندارم ،البته یکمیش هم مال واژگان هست که ما اون دایره لغت شاعران قدیمی رو نداریم ولی سعی میکنم یه چیزی بنویسم اگه نشد دیگه ببخشید
یه شعر بخون که اولش با غم شروع شه آخرش با امید ؟!
بی رنگ و سرد
این شعر بالا دقیقا همین هدف رو داشته خوندید دیگه
یه شعر بخون که اولش با امید شروع شه اخرش با غم ؟!
یه شعر از فروغ فرخزاد هست ،باید بگردم پیدا کنم ،ولی کلا این مدل شعر کم هست
نيمه شب در دل دهليز خموش
ضربه پايي افكند طنين
دل من چون دل گلهاي بهار
پر شدم از شبنم لرزان يقين
گفتم اين اوست كه باز آمده
جستم از جا و در آيينه گيج
بر خود افكندم با شوق نگاه
آه لرزيد لبانم از عشق
تار شد چهره آيينه ز آه
شايد او وهمي را مي نگريست
گيسويم در هم و لبهايم خشك
شانه ام عريان در جامه خواب
ليك در ظلمت دهليز خموش
رهگذر هر دم مي كرد شتاب
نفسم نا گه در سينه گرفت
گويي از پنجره ها روح نسيم
ديد اندوه من تنها را
ريخت بر گيسوي آشفته من
عطر سوزان اقاقي ها را
تند و بيتاب دويدم سوي در
ضربه پاها در سينه من
چون طنين ني در سينه دشت
ليك در ظلمت دهليز خموش
ضربه پاها لغزيد و گذشت
باد آواز حزيني سر كرد
چرا سهراب سپهری دوست نداری ؟! نه موخوام بدونم چرا ؟!
والا خودمم نمیدونم ولی زیاد سهراب نمیخونم شاید یکمی سبک فکریم بهش نخوره و اون بالاتر باشه ولی در کل زیاد سهراب نمیخونم
البته زیاد نمیخونما میخونم بازم
راز موندگاریت در سایت ؟!
من؟؟مردم داریم ؟
اتفاقا دقیقا برعکسش رو من حس میکنم ،برای همین نمیدونم ولی واقعا؟
چرا مهدی پدر اینقدر شیرینی میگیره از دیگران ولی خودش شیرینی نمیده ؟!
احتمالا چون زورش میرسه میگیره ولی نمیده ،ولی واقعا ازش امسال شیرینی نگرفتید؟؟خب اشتباه از ودتون بوده ،باید از سیستم رو دربایستی استفاده میکردید
چرا مشکی ، آبی مات و سفید ؟!
اهان سبزم دوست درم از اون مدل سبز قشنگه ،ولی خب کلا زیاد رنگ های جیغ نمیپوشم و بیشتر و همین حرکت میکنم ،بابام میگه وقتی برای تو میرم خرید ،دققا باید همونی رو بخرم که برای باببزرگت میخرم
کلاً گل رز دوست داری یا رنگش هم برات مهمه ؟!
نه گل روز کلا دوست دارم ولی رنگش هم همون قرمز اصل نه قرمز رو به مشکی اینا ،البته مشکی هم خودش قشنگه
در کل کدوم رنگ گل رز برات جالبه ؟!
ببخشید بالا که گفتم رز قرمز رو خیلی دوست دارم ولی اگه رزمشکی طبیعی رو پیدا کنی هم قشنگه
چرا نیویورک رو دوست داری ؟! چه چیزی در نیویورک هست که برات جالب توجه هست ؟!
اول از اینکه شهر زنده و پرتحرکی هست ،قشنگ 24 ساعت میتونی تحرک رو تو خیابونا ببینی ،دوم اینکه من کلا از سبک شهرهایی که بر اساس شهر سازی نوین باشه خوشم میاد ،نیویورک رو خیلی خوشم میاد ،اخی بچه بودم کلا دوست داشتم همیشه اونجا زندگی کنم
شما هم اینقدر که جناب مازرون به شهرشون تعصب دارن ، تعصب داری ؟!
نه اونقدر ،کلا هم زیاد از اصفهان خودم به شخصه خوشم نمیاد ولی اه کسی چیز بدی به هستیم در خدمتشون
چرا با اینکه رشتت تجربیه ولی فیزیک رو بیشتر دوست داری ؟کلا چیزی که تو فیزیک هست منو خیلی بیشتر به خودش جذب میکنه تا زیست یا شیمی ،ولی خب رشته ام برای پول در اوردن هست ،و به قول خودم :دی ،ما اینقدر وقت داریم که میتونیم 4 رشته رو بخونیم و قصد همین کارم دارم انشالله امیدوارم بتوم بعدا کنار رشه اصلیم فیزیک محض رو شروع کنم
اُه اُه گفتی تقلب !!!!!!!!!!!!!! چرا تا میخوایم تقلب کنیم میان قشنگ بالای سر ما وای می ایستن ؟!
تقصیر اونا نیستا ،تقصیر خودمون بودیم تو صف شانس دیر رسیدیم ،دیگه چیزیش برای ما نمونده
به نظرت علم و غیب دارن عایا ؟!
والا نداشته باشنم در ون لحظه وحی انی بهشون دست میده
حالا چی میشه اگه یه بار تقلب کنیم ؟!
خب یه بار رو که مشکلی نداریم ،همیشه نمیشه
چه چیزی در بسکت باعث میشه تا این ورزش رو دوست داشته باشی ؟!
بچه که بودم یکی بود به نام جردن (؟) اینو من خیلی باهاش حال میکردم ،بعد اون موقع ها که ماهواره اینقدر خوب نبود که بتونی بگیری اینا رو بعد ام بی ای رو بابام برام میخرید ،در کل بازی جالبی هست ،مخصوصا زمانی که اسلم دانک یه دستی میکنند ،اصلا حال میاد بدنت
خودت هم بسکت بازی کردی ؟!
اره ،کلاس اشو رفتم ،انتخابی تیم ذوب اهن هم رفتم و بدش دیگه گفتیم ورزش بدرد نمیخوره چسبیدیم ،به درس
واقعاً !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه موخوام بدونم واقعاً بهترین ها پیش میاد وقتی ما بهترین باشیم ؟!![]()
نه خب تو ایران این جواب نمیده
seven قشنگگگگگگگگگگگگگگگگگ بودددددددددددددددددد ؟!شما پسرااااااااااااااااا عجب روحیاتی دارید !!!!!!!!!!!!!!
![]()
عالییی بود دیگه ،وای اصلا خیلی شیک میکشت
پسر بابا رو نمیدونی کیه ؟!sabou3our ( افشین خان ) خو حالا نظرت دربارش چیه ؟!
عالی ایشون که ،خب نمیدونستم ماشالله اوباما هم ادعای پسر پدر شما بودن رو داره
چرا هنوز سر مرغ و ببعی میبرن که !!!!!!!!!!!!!!! جلوی عروسی ها و ماشین ها و ... تماشاش جه حسی بهت میده ؟!
خب دیگه این بی فرهنگی هست دیگه ،کلا ما یه ملت مدرن و دمده هستیم که بین تمدن جدید و سنتی درگیریم و هر دو رو هم میخوایم
نظرت درباره تورم چیه ؟!
میگن داره میاد پایین ولی کلا این شیب های تورم جلبه ،اروم اروم اوکی میکنه مملکت رو
به نظرت چجوری میشه تورم رو کم کرد ؟!
کاهش نقدینگی مردم،تناسب عرضه و تقاضا ،و مهمتر از همه در حال حاضر برداشتن تحریم های سازنده
پراید 20 میلیووووووووووووووووووووو وووون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نه واقعاً پراید 20 میلیوووووووووووووووون ؟! چرا آخه ؟! چرا با روحیات ما اینقدر بازی میشه ؟!
نمیدونم به خدا ،قدیما میگفتن پشت پراید بشینید دستتون راه بیوفته زدید جایی عیب داره ،الان باید پشت فرقون با احتیاط نشت ،به خدا
چرا بیشتر مواقع خیلی تودار هستی ؟!
تودار هستم ؟؟نه کمتر دوست دارم از همه چیز حرف بزنم ولی اگه پرسیده بشه ممکنه جواب بدم
مگه هرچی دوست داشته باشیم باید داشته باشیم ؟!
نه ولی میتونیم تلاش برای داشتنش بکنیم نه؟؟
چرا اینقدر گربه ها زیاد شدن و خپل و جالب اینکه اصلاً از آدم نمیترسن ؟! قبلاً میترسیدنااااااااااااااااا اااا
جدیدا اونا رو پخ میکنن
شاد باشی!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)