ممنوناگه شرایط رفتن به یه کشور اروپایی خوب مهیا باشه میرید یا حاظرید بمونید توی وطنتون؟
میرم به احتمال زیاد ،البته شرایط درسخوندن هم مهیا کنند ممنون میشم
برنامه های تلویزیون ایران رو چقدر اموزنده و مفید میدونید؟ اصلا تلویزیون ایران رو دنبال میکنید؟
کلا زیاد تلویزیون دنبال نمیکنم فاگه دنبال کنم اصولا شبکه های ماهواره ایی هست،ولی بعضی برنامه ها مثل این جشن رمضان شبکه تهران امسال خیلی خوب بود و طرح جالبی داشتن
به نگاه کردن خود تو اینه وسواس دارین ؟
نه زیاد
خودتون رو از نظر ظاهری چه جور ادمی میدونین؟
والا من ظاهرم و لباس پوشیدنم بیشتر طوری هست که راحت باشم و خودم دوست داشته باشم ،بد نیستم
از نظر باطنی چه طور ؟
نمیدونم امیدوارم خوب باشم
بارزترین خصوصیت اخلاقی شما ؟
دیگران باید بگن در موردم ،فکر کنم اگه بپرسید از خانواده بگن غرور و مهربون ،ولی نمیدونم خودتون بگید لطفا؟
به نظر شما خطر سرطانزایی در یه فرد که در معرض نور قرار میگیره بیشتره یا کسی که رادیوگرافی انجام میده ؟
بستگی به شرایط داره ولی در کل فکر کنم رادیو گرافی ممکنه خطرات بیشتری داشته باشه ولی بازم مقایسه اینطوری صحیح نیست
میدونین چرا دیابت باعث زخم پا میشود ؟
دیابت هم خونرسانی و هم اعصاب پا رو دچار درگیری میکنه و موجب میشه زخم ها دیر خوب بشن و طرف بعضا متوجه زخم شدن پاهاش نشه
چه کار خاصی میشه کرد که کسی نمیکنه؟
مراقب خودشون باشن ،خیلی ها اینکارو نمیکنن در واقع هیچکدوممون نمیکنیم
بلاخره قرمز نماد شمره یا عشق ؟!
مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه ،شمر ؟؟نماد داره ؟؟
نماد عشقه شما خیالت جمع
دچار مساله که ای بهش "بختک" گفته میشه شدی؟
وای مثل بختک میوفته روی ذهنت ،روانت رو نابود میکنه
از موضوعات متافیزیکی (روح و جن و فال و تله پاتی و هیپنوتیزم و ... ) کدومیکی برات جذابتره؟ و برای اطرافیانت اتفاقی در اینطور حیطه ها افتاده؟ (تعریف کن)
از متفیزیک بیشتر جهان های موازی و متعدد رو بیشتر دوست دارم ،ولی از اینا که گفتی تله پاتی برام جالبه ،والا بود میگفتن یه بنده خدایی رو تو فامیل های بسیار دور جن گرفته ،بعد بنده خدا رو به هر چی بود بستن ولی بازم فوت کرد،چون خیلی دور بود دقیق مطلب رو نمیدونم
اگه کسی باعث این بوده
که نگاهتون به دین یا حتی زندگی عوض بشه،اون شخص کی بوده وچه جوری باعث تحول شما
شده؟
میدونی خیلی ها بودن و خیلی هم باعث تنظیم درست جهت گیری های من شدن ،بیشتر افرادی بودن که در دین خیلی ادعا داشتن و خودشون رو 20 نه 19.5 میدونستن
شب میام باز
اخ اخ الان اومدی
ایشالله اونا رو هم جواب میدم
شاد باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)