نمی دونم چرا حس می کنم هنوزم سؤال دارم
خب از نوع چرایی هستشاید چګونه هم بینش بود ...
اول این سؤالات چرایی برا چی بودن ؟
حالا سؤالات :
چرا دکترا اګه مثلاً یکی سرفه کنه (از نوع خشک یا خلط دار) اغلب میګن برونشیته ؟ چرا نمیګن آسمه ؟ مګه نه اینکه در آسم هم سرفه بدون سایر علائم ممکنه باشه ؟
چرا بدخطن اصن ؟یعنی خوش خطا نمی تونن دکتر بشن ؟ یا وقتی دکتر میشن بد خط میشن بس که نسخه ی اضافی و داروی بی حساب کتاب می پیچینن ؟
چرا این قدر دکتر بیکار داریم ؟ علمشون کمه ؟ یا اشباع شدیم ؟ آخه مګه سطح علمی دکترامون بالاست که اشباع بشیم ؟ یا موارد دیګه که خودتون بګید ؟
یه سؤال مهم چرا در درمان های ګیاهی یه وقتایی یه نسخه های عجیبی پیدا میشه که معلوم نیست از کجا پیدا شده ؟ (اعتقاداتم جدیداً جریحه دار شده) چه جوری این ها رو یافتن همی ؟
مثلاً برا آسم یه نمونه ی عجیب اینه : سوخته ی تریاک را با پیه بز ممزوج و مخلوط نموده ، صفحه ی سینه را کاملاً چرب نمایید. خوردن عرق چنار مخلوط با صمغ عربی روزی سه استکان شیرِ مخلوط با سعلب و ... / زیاد عجیب نبود ولی حال پیدا کردن نداشتم
الآن اینجا چرا شده پیه بز ؟ چرا نشده پیه مرغ ؟
عرق چنار ؟ مګه درختم عرق داره ؟ نکنه صمغ منظورشه ؟
سؤالم صرفاً اینه چه طور متوجه این نسخه ها شدن ؟!
مثلاً از رو کتب بو علی سینا و ... یافتن ؟ خب اوشون از کجا یافتن ؟ اصلاً از کجا معلوم نسخه های قدیم هنوز هم صحیح باشن ؟ از جنبه های مختلف بګیم ، مثلاً شاید اشتباهی به یه نسخه در قدیم دست یافته باشن که هنوزم اونا رو عنوان کنن ، یا مثلاً شاید آدما که تغییر کردن از بُعد های مختلف ، اثر ګذاری مواد هم به تبع نظر عوض شدن عادات غذایی و غیره عوض شده باشه ؟ از کجا معلوم ؟ دوباره هم رفتن اینا رو تحقیق کنن آیا ؟
قشنګ پاسخ میدیناسپاس ...
سؤال بعدی :
جدیداً به نظرم بچه های دانشګاه آزاد همچین بیشتر می درخشن ، آره ؟ چرا ؟ پس این سراسریا چی کار می کنن ؟
آینده ی مغز و اعصاب رو در ایران چه طور می بینین ؟ هم علمی ، هم مغز و اعصاب مردم
چرا خود درمانی بده ؟ وقتی دکترا هم اشتباه زیاد دارن تو کارشون ؟
مورد بعد چرا آدم میره پیش یه متخصصی ، یه تشخیصی میده ایشون ، بعد متخصص بعدی ، تشخیص بعدی ، باز بعدی باز بعدی ، اصلاً حرف مشترکیه که دارن اینا آ ؟!
سؤال نقل شده از یک شخص : چرا پسرا اینقدر دوست دارن تو چشم باشن ؟ ادامش خودم : بعضی دخترا هم اینجورین ، چرا واقعاً ؟
دیګه حالم تموم شدبه تبع کافیه پس ...
خدا نګهدار
علاقه مندی ها (Bookmarks)