سلامت و پیروز و خوش باشی همیشهسلام
سلام بر وحید خان گل
خوبی؟
عالی استاد ،شما خوبی؟؟
هیچ میدونستی جزء کاربرهایی هستی که خیلی با مرامی؟
نظر لطفته ،امید که اینطوری باشم
از شخصیتت خیلی خوشم میاد به نظرت چرا؟
نمیدونم ،چون منم خیلی از شخصیتتون خوشم میاد
با توجه به اینکه من یه کاربر ناشناخته ام نظرت رو راجع به من بگو انتقاد و پیشنهاد
نظر خاصی ندارم ،کلا جزو بهترین افرادی هستید که تو سایت اشنا شدم باهاشون و خیلی هم عالی ،این ناشناختگی خوبه ها ،من که دیگه بعد این صندلی داغ چیزی برای شناختن ندارم
به نظرت سایت چجوری بهتره ؟
یکمی جمع ها صمیمی تر باشه ،بحثا رو با پیگیری بیشتر و از نگاه روبه رو بحث کنیم نه از بالا که من میدونم درسته و تو باید به نتیجه برسی ،دوم اینکه یاد بگیریم زیاد همه چیزو قاطی نکنیم
چرا بزرگ های سایت محو شدند ؟
ارزش گذاری ها در هر جامعه ایی باید رعایت شه ،صمیمیت ها باید همراه با احترام باشه،توقع داشته باشیم ولی در کنارش اون ارزش خوشگله رو هم داشته باشیم
به نظرت دنیای مجازی چه منفعتی داره که یسری ها حسادت دارن به همدیگه؟
اخ خیلی به موقع بود ،والا به خدا هیچ منفعتی نداره ،اینقدر بعضیا درگیر این قضایا میشن ،ادم میگه بابا چه خبره ؟مال شما
چرا دیگه کاربرها حوصله سایت رو ندارن؟ (البته مثل قبل)
یکیش خودم ،قدیما من واقعا روزی حداقل 5 تا پست میخوندم ،الان هفته ایی 5 تا پست میخونم ،اسکرول سایت رو نگاه کنید ،هیچ جذابیتی تو تاپیکا نیست ،تاپیکای به اصطلاح جنجالیمون ،کلا برای سایت نشانه افت هست ،که کسی در انجمن نخبگان!مطالب اشتباه و بعضا افتضاح میزاره،یعنی حتی یک بار نخونده ببینه ایا درسته یا نه،فقط دیده قشنگه گذاشته،دوم اینکه موثر ترین تالار تو سایت تالار اختراعات هست ،که هر چند وقت یه بار یا شما یا بانو پارسی یه خاکی ازش میگیرین ،حتی دیگه تاپیکای ایده پیش نمیره ،چون چند نفر اول طرح رو میکوبن ،بعد 3 تا پیشنهاد میاد و تمام!
چه پیشنهاده کلی داری واسه پیشرفت و همبستگی بیشتر سایت؟
تو حرفای بالا گفتم استاد
اینم بگم تو سایت ما بیشتر بچه هاعمومی هستن ،مثل من و اکثر غیر دانشجویان ،ولی خب مشکلی که هست دانجویان تخصصی هم بحث تخصصی ایجاد نمیکنن تا باهم بحث کنن
.........
چرا جامعه اینجوری شده همه با هم بد شدن؟همه با هم بد نشدن ،اینقدر فشار ها سنگین شده ،اینقدر جو زندگی بد شده ،که طرف دیگه نمیتونه خوب باشه،چون هر روز داره اخبار تاوان خوب بودن رو میشنوه،اینقدر خبر بد داره که روحیه برای خوب شدن نیست
چرا جوون ها با فحش همیدیگه رو صدا میزنن ؟
چون فکر میکنن باحاله دیگه،یا تیریپ ختم روگار و اگه تو اینی من صد پله بدترم
چرا دیگه احترام قبلی وجود نداره؟
چون بی احترامی تو جامعه داره میشه عرف خوب و کسی که بی احترامی زیادی میکنه رو میگن این خیلی باحاله و افراد بیشتری دور خودش داره،و تب جامعه این هست که کاری کن تو جامعه طرفدار داشته باشی
و متاسفانه احترام هم مانند خیلی دیگه از ارزش های قدیمی که یا سواستفاده میشه ازشون یا کلا پرت شدن اونطرف ،داره از بین میره
چرا یه بوق باعث میشه راننده ها به هم فحش بدن؟ یا کتک کاری کنند؟
میدونی جریان بوق نیست ،بوق مثل جرقه میمونه،طرفداره تو راه فکر وام عقب مونده و نمیدونم کلاس بچه و اینا رو میکنه اعصاب داغون ،حالا یه بوق بی جا یا با جا ،موجب میشه طرف خودش رو خالی کنه،به قول همین رئیس جمهور اخیر ،شادی و ارامش تو مردم نیست(شعار تبلیغاتی )
چرا کسی که به جایی میرسه خودشو خیلی میگیره و دیگه اطرافیاش رو قبول نداره؟
نمیدونم واقعا ،ولی من که میگم طرف لایق رسیدنه نبوده ،نمیدونم در کل
واقعا چرا؟
مگه ما بچه مسلمون نیستیم چرا مسلمونی از خودمون نشون نمیدیم ؟ مثلا یسره مزاحم ناموس همدیگه هستیم؟
بحثایی میکنی که من خیلی حرف توش دارم
این بحث خیلی جالبه ،بالا گفتم یکسری ارزش ها یا سواستفاده میشه یا کلا میندازن دور ،این ناموسم مورد سو استفاده قرار گرفته
تعریف دقیق وجود نداره الان ،نمیشه هم خرده به اسلام گرفت ،چون نود و هشت درصد ما اسلام رو کامل نمیدونیم و کامل اجرا نمیکنیم
همین الان یه پیامبری بیاد بگه مردم شما خدا رو قبول کردید و دستوراتش رو میدونید ،بهشت و جهنم در کار نیست ،اگه اوموقع بازم خواست خدا رو انجام دادی اینو میتونی بگی مسلمون (اسلام دین خدا پرستی ،مهم خدا و خواستش هست)
بحث ناموس و این حرفا هم همینه ،طرف گردن خودشو پاره میکنه برای اینکه چرا پسره به خواهر خودش چیز گفته،دو متر جلوتر خودش بلبلی هست برای خودش
این از خیلی جاها نشات میگیره ،محدودیت ها و خیلی چیزای دیگه که الان فرصت بیانش نیست ،ولی همه اش تقصیر نسل و مردم عادی نیست،یکمی نشتی از اون بالایی ها هست
چرا چشم ها انقدر می چرخه و دیگه درویش نیست؟
وقتی درویش ها رو میگیرن و درویشی میشه جرم
وقتی نفس منه انسان رو در حد یه مانکن میارن پایین ،دیگه بقیه اش رو خودمون بخونیم
جریان شرطی شدن رو میدونی ،از بس به ما گفتن شما هوس رانید و نمیدونم مردا فلانن و اینا،دیگه مردمم میگن حتما هستیم دیگه
........
ببخشید اگه سوال ها نامربوط بود
خداییش سوالاتت رو خیلی دوست داشتم
خیلی مردی خیلی باحالی خیلی با مرامی همیشه در یاد هستی
فدای وحید خان گل ،شما خودت با حال و بامرام و مردی ،همه رو مثل خودت میبینی ،ممنونتم
موفق باشی![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)