سلام. چند روزی هست که احساس سنگینی روی دلم می کنم انگار چیزی در آن گیر کرده و نمی گذارد غذا به پایین برود چطور بگویم در واقع اصلاٌ نمی توانم غذایی را ببلعم حتی برخی مواقع آب خشک هم از گلویم پایین نمی رود تا آروغ نزنم راحت نمی شوم متأسفانه باید با فشار زیاد به سینه ام آروغ بزنم بهر بدبختی که می شود خودم را مجبور می کنم آروغ بزنم بعد افطار هم چون غذا در معده م می ماند مجبورم با فشاری که به معده یا سینه ام می آورم غذا را به بیرون هل بدهم تا کمی حالم بهتر شود به پیش دکتر هم رفتم دکتر قرص امپرازول و فاموتیدین تجویز کرده ولی هنوز هم بهبود نیافته ام لازم به ذکر است که قبل از اینکه به نزد دکتر روم علاوه بر موارد ذکر شده درد و سوزش شدیدی هم در سینه و گلو داشتم ولی الان به همین شدت نیست و تا حدودی بهبود یافته است و تازگیها هم پدرم به این بیماری مبتلا شده می خواستم بپرسم این بیماری چیست و آیا خطرناک هستلطفا در اسرع وقت چگونگی درمان آن را هم بفرمایید چون یک روز به خاطر آن روزه ام را خورده ام و نمی خواهم دوباره چنین اتفاقی بیفتد در ضمن تحملم را هم می ترسم از دست دهم چون خیلی آزار دهنده هست.با تشکر التماس دعا
علاقه مندی ها (Bookmarks)