گاهى نيز سوزش ادرار با منشأ غير عفونى و به دليل استفاده از مصرف مواد غذايى محرك ايجاد مى شود در اين موارد كه موضوع ابتلا به عفونت ادرارى پس از بررسى هاى آزمايشگاهى منتفى شده است توصيه مى شود از مصرف برخى غذاها خوددارى شود.
اين مواد غذايى عبارت اند از:
• ادويه ها: فلفل سبز، فلفل قرمز، خردل و...
• فرآورده هاى گوشتى نمك سود به ويژه سوسيس و كالباس
• سيرابى، گوشت هاى كنسرو شده و صنعتى
• مواد غذايى گوگرددار مانند مارچوبه، تربچه، سير و پياز
• نوشيدنى هاى حاوى تركيبات گزانتيك مانند قهوه
همچنين با اسيدى كردن ادرار مى توان از ايجاد محيط مناسب براى رشد و تكثير باكترى ها جلوگيرى كرد. مواد غذايى نظير انواع گوشت لخم (قرمز و سفيد) ماهى و تخم مرغ، پنير، شكلات و غلاتى كه كمتر قابل تخمير هستند؛ مانند: برنج و انواع نان در اسيدى كردن ادرار مؤثرند.
نوشيدن مايعات زياد به خصوص آب با افزايش دفع ادرار موجب كاهش ph ادرار و نيز كاهش غلظت ادرار و تخفيف علائمى نظير سوزش مى گردد.





پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)