دوست آشنا
سلام دوست عزیز
در مورد جواب این سوالتون باید بگم که نوکلئوتیدها که حاوی بازهای الی هستن فقط در ساختار دی ان ای به کار نرفته اند که بشه اونارو شمارش کرد مثلا ATPو cAMP و... از جمله نوکلئوتیدهایی هستن که حاوی باز الی بوده ولی در ساختار دی ان ای به کار نرفته اندو بعنوان مولکولهای انرژی میباشند که در مسیرهای واکنشی در بدن تولید یا مصرف میشوند. بدن ما میلیونها سلول داره که همه اونا در حال سوخت وساز و تولید یا مصرف این مولکولها میباشند با این فرض نمیشه بازهای الی رو شمارش کرد ولی اگه فقط بازهای الی که در ساختار دی ان ای به کار رفته اند مدنظر باشه میشه به طور تقریبی براورد کرد که چندتا باز بکار رفته حالا شاید اونم خودش با یکسرس مشکلات و موانع ممکنه همراه باشه که عملی نشه......
دوست آشنا
سلام
فک نکنم این یه قانون ثابت و همیشگی باشه که بگن باید حتما سلول کشته شده باشه مثلا در تهیه عصاره سلولی از باکتریها، سلولهای باکتریایی در محیط کشت مایع یا جامد که کشت داده میشوند بدون کشتن اونا رو طی پروسه های سانتریفوژ و.... به کار میبرند و عصاره تهیه میکنند یعنی سلولها زنده هستند و طی مراحل تهیه عصاره سلولی که غشای سلولی تخریب میشه کشته میشن .
دوست آشنا
هههه سوال خیلی جالبی بود
شایدم منگل میشن از کجا معلومبریم جست و جو کنیم ببینیم چیزی در مورد گفته شده یا نه
mikhastam dar mord bimari hay zhenetiki tahqiq konam.
goftam shayad tahqiq dar mard yek bimari khas va shaye behtar basha!
mishe dar in zamine mano rahnamaee konid?
سلام مطالب بسیار عالی بودند بسیار جامع و قابل فهم توضیح میدید ممنون
میشه ازتون بخوام در مورد بیماری اکتیوز لاملار و انتقال آن به فرزندان (خلاصه یه توضیح جامع) توضیح بفرمایید؟
خیلی ممنون![]()
کاربر جدید
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم این که یه تک سلولی قدرت فاگوسیتوز داره این مربوط به ژن موجود در همون هسته اشه؟
و این که انسان این علم رو داره که بتونه اون قسمت از ژن رو طی مراحلی وارد یه جانور تک سلولی دیگه بکنه؟
ممنون میشم جواب بدین
تو چندتا سایت پرسیدم جوابمو ندادن
![]()
کاربر جدید
میشه لطفا یکی جواب سوالمو بده![]()
کاربر فعال سایت
سلام
سلامت باشید
بعضی قسمت های سوال شما باید مشخص شه...
اول اینکه هدف فاگوسیتوز رو شما در نظر گرفتی؟
تو تک سلولی های ازاد هدف فاگوسیتوز تغذیه هست ....
اما نوع دیگه مثلا در سلول های سیسنم ایمنی بدن هست که هدف از فاگوسیتوز از بین بردن مواد مضر هست...مث میکروب و ..
هرکدوم اینها مراحل و فعال کننده خودش رو داره ... به عبارتی فاگوسیتوز یه عملکرد هست ...
خب الان هدفتون رو واضح تر بگین تا یکم بیشتر از گستردگی این مبحث صحبت کنیم
![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
کاربر فعال سایت
سلام
این سوالتون مربوط به بیماریهای ژنتیکی هست و بهتر بود در قسمت
میپرسیدین تا زودتر جواب میدادیم
در این قست --» بیماری های ژنتیک و ژن درمانی کمی مطالب رو بخونین بیشتر اشنا میشید و میتونین موردی رو انتخاب کنین ...
اما برا تحقیق این رو هم باید بگم اگر به زبان فارسی میخواین تحقیق کنین مواردی مث سندم داون - سندرم مارفان- کم خونی داسی شکل-تالاسمی -هانتیگتون -هموفیلی و ...مناسب هستن
و همچنین فنیل کتونوری که بسیار روش کار شده و بروز هم میشه ...مطالب تخصصی مفیدی میتونین پیدا کنین ...
اما اگر به زبان تخصصی تسلط دارین بیماریهای ژنتیکی بیشتری رو میتونین در نظر بگیرین و تحقیق کنین...
![]()
کاربر فعال سایت
سلام
شما هم همینطور سوالتون در خصوص بیماری های ژنتیکی هست میتونین به این قسمت مراجعه کنین
دوتا مطلب براتون گذاشتم ، بخونین اگر مشکلی یا سوالی بود بپرسید
اکتیوز مادرزادی با توارث اتوزومی مغلوب – نوع لاملار
ایکتیوزیس Ichthyosis![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)