خب بریم سر وقت یه سری سؤالات در مورد خودت
بریم آبجی
تو سایت زده رویداد امروز شروع ماه رمضون ! از صبح تا حالا 200 بار تکرار کردم ! چرا درست نمیشه ؟!
والا فشار کار الان روی ادمین بسیار بالاست. به ترتیب داره انجام میده. اندکی صبر
به نظرت چرا من از اسم تاپیک بدم میاد ؟!
احتمالا چون از اسم موضوع خوشت میاد
این وعده وعیدهای سایت کی میخواد پا به عرصه وجود بذاره ؟! ( بابا یه امیدواری یه ... ! عجبا )
والا اینو قبول داری که هر مساله ای فراز و نشیب داره. یکی از اشتباهاتی که من قبول دارم دو سال پیش حرف از آمدن (اسمشو نبر "پرتال شد") که زود بود. ولی واقعا داشت میومد.
کار شکنی هایی صورت گرفت و این امر صورت نگرفت. بعد طی مراحل بعدی بلایای طبیعی و مرگ هم جلوی این کار رو گرفت و به تاخیر انداخت.
ولی حتی یک بار هم ادمین با توجه به مشکلات تسلیم نشده و هر روز تمام تلاشش رو گذاشته تا همه برنامه هایی که داشتیم و داریم به انجام برسه.
این ضرب المثل ها در چه جایی کاربرد دارن :
1/ بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد مثلا من نشستم میگم زنگ میزنن دعوتم میکنن برای کار
2/ با یکدست دو هندوانه نمی شود برداشت اول یک کار رو انجام بده تا آخرش برو بعد یه کار دیگه برای خودت جور کن
3/ یکدل نه صد دل عاشق شده غلط کرده کی؟!!!!
4/ یک سر داره و هزار سودا کلی مشکلات سرش ریخته
5/ یک شب که هزار شب نیست اینو شنیدید صریعا متواری بشید. دوست نابابه
6/ بگیر و ببند ، بده دست پهلوون نشنیدم تاحالا
7/ بعد از چهل سال گدایی شب جمعه یادش رفته است شیب؟! چی؟!
8/ به در میگم دیوار تو گوش کن اها به من میگی ولی منظورت به ادمینه
9/ هزچه هست ظاهر و باطن همین است فکر کنم تمام خودش رو به نمایش گذاشته و ریا نیست تو کارش
10/ نزن در کسی را تا نزنن درت را صله رحم نکن بذار اول اونا بیان
این افقی که میگن کجاست ؟! چرا ما هر وقت خواستیم افق رو ببینیم یدفه طلوع شد ؟!
زمان بدی رفتی خو خواهر من
آیا برگ هایی که دور درختها میپیچند غذاشون رو از درخت ها تأمین میکنند ؟!
نه دارن پاچه خواری میکنند
آیا آب هم برق داره ؟!
میتونی تولید کنی
چرا زنبور وزوز میکنه ؟! چرا وقتی یه زنبور از خونش دور میشه اجازه برگشت دوباره رو نداره ؟!
چرا وزوز نکنه؟ مثلا صدای موتور فورد موستانگ میداد خوب بود؟ چرا اجازه نداره؟! پس نیروهای شناساییشون چیکارس؟
چرا زنبور با اینکه میدونه نیش بزنه میمیره بازم این کارو انجام میده ؟!
جان برکفه
به ترتیبی که دوست داری بنویس :آب ، دوغ ، نوشابه ،، دلستر ، چای ، قهوه ، آبمیوه ، آبمویه گازدار
آبمیوه، چای، قهوه، دوغ، آب، دلستر، نوشابه،
باران سرخ در کجا بارید ؟!
نندونم، ولی اسیدی بود فکر کنم
به این قضیه پری دریایی معتقدی ؟!
نوچ
چرا تو قصه تام و جری ، یک قسمتش ماهی وجود داره ولی ماهیه همش بیرون آبه ولی نمی میره ؟! مگه عممر ماهی به آب نیست ؟! پس چرا میگن وفاداری را از ماهی بیاموز ؟!
چه چیزی توی قصه تام جری درسته که گیر دادی به این
ستاره ها از هم دورن یا نزدیک ؟! ستاره ها چه رنگین ؟! حالا واقعاً ستاره ها همشون زردن ؟!
دورن، منفجر میشن باید بود اونجا دید چه رنگیه
تا حالا هواپیمای بی بال دیدی ؟!
نه
راستشو بگو هر وقت از کنار ماشین مورد علاقت رد بشی چی میگی ؟!
نـــــــــــــــــــوش جونت
در چه قسمتی شرق ناگان به غرب تبدیل میشه ؟!
ها؟!
یه شهر نام ببر که طولانی ترین نام را داشته باشد ؟!
جمهوری خلق چین برای من خیلی هم بلنده
آهان یادم رفت بگم ! یه جا پرسیده بودم سیب سرخ از خانواده گل رزه ! و این حقیقت داره !!!!!!!!!!!!!! بلهههههههههههه
علاقه مندی ها (Bookmarks)