دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 213

موضوع: صندلــی داغ با حضـــــور جنــاب داداشــی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    2,530
    دریافت تشکر: 10,158
    قدرت امتیاز دهی
    3889
    Array
    داداشی's: جدید130

پیش فرض پاسخ : صندلــی داغ با حضـــــور جنــاب داداشــی

نقل قول نوشته اصلی توسط محسن آزماینده نمایش پست ها

سلام

سلام آقا محسن گل

قبل از پزسیدن سوال معذرت خواهی میکنم اگه خوشت نیاد( ببخشید که دوم شخص خطاب میکنم)

خواهش میکنم اینطور منم راحت ترم

چقدر با خودت روراست بودی؟؟؟

اکثر اوغات با خودم روراست بود. البته زمانهایی بوده خودم رو گول بزنم ها (توی زندگی شخصیم)

قطعا همه ما منافع شخصی را به طرفداری از حقیقت و ... ترجیح دادیم. شما تا چه حد طرفدار حق بودی؟؟؟چند بار طرف منافع شخصی یا غیر شخصی را گرفتی؟؟؟اگه میشه خاطره ای در این باب تعریف کنید

خب توی زندگی شخصیم توی خانواده طرف خودم رو گرفتم (اونجاهایی که به حق بودم)، اما از زندگی شخصی بزنیم و بریم سر کار:
    به عنوان مثال سایت: به جرات میگم هیچ وقت طرف منافع خودم (بماند که منافعی نداشتم اگر بوده فحش خوردنام بوده که اونم فقط برای برخی تاسف خوردم) یا شخصی رو نگرفتم (البته گاهی اوقات دادن فرصت طرفداری قلمداد نشه)
    برام مهم نیست (در ارتباط با کارم) طرف مقابل دوستمه، دشمنمه و ... اگر خطا کرده باشه و در حیطه کاری من باشه بدون شک اقدام میکنم.
    خاطره که میشه دوران نظارتم توی سایت.

به نظر شما شکست خوردن و تجربه کسب کردن چه تفاوتهایی دارن؟؟؟

یک تفاوت کلی اینه که تجربه کردن شیرینه (+/-) ولی شکست خوردن از ظاهر امر تلخه ولی ممکنه در عمق شیرین باشه (در این مورد به ساختار یک فرد ارتباط داره)

این سوال(با رنگ سبز مشخص شده) را اگه خواستین میتونید جواب ندید

چند وفت پیش یک تاپیک نوشته بودید با عنوان "عشق و جنون" که متاسفانه حذف شده

چیزی که من از اون تاپیک فهمیدم این بود که توی یک رابطه دو نفره، یک طرف را مقصر دونستید. شاید اگز بدون مقدمه این سوال را بپرسم شما میگین هر دو طرف مقصر هستند. ولی چیزی که من از اون تاپیک فهمیدم این بود که شما یک طرف را مقصر دونستی یا علی رغم باورتون طوری متن را نگارش کردید که من نوعی یک طرف را مقصر دونستم. آیا اینکار را تایید میکنید و اینکه چرا یک طرف را مقصر دونستید؟؟؟

بله با نام" عشق- تنفر"
    جدا از اینکه این متن تنها یک بار از ذهن به کلمات درآمده و هیچوقت ویرایش یا بازخوانی نشده باید بگم این تنها یک حالت خاص از هزاران حالتی است که در عشق ممکنه رخ بده.
    در حالت کلی اگر مثال برای عشق زمینی و انسانی بزنیم هر دو نفر مقصرند بی شک.
    اما در این حالت خاص و شرایطی که به اختصار به قلم آمده بود یکی از این دو مقصرند.

بسته به جوابهایی که میدهید ممکنه باز هم سوال بپرسم

مرسی از شرکتتون. خیلی خوشحالم کردید. باز هم بیاید لطفا.

خسته نباشید
    مبر ز موی سپیدم گمان به عمـــــــــــــــر دراز

جوان ز حادثه ای پـــــــــــــــــیر می شود گاهی

2. 8 کاربر از پست مفید داداشی سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع