سری دیگه ی سوالاتم:
چطور تو سایت عضو شدید؟؟
فکر کنم چهار سال پیش بود. در نصفه شبی اومدم توی سایت. البته دنبال مطلب نمیگشتم ها. به معرفی یکی از اقوام اومدم توی سایت.
با جو سایت خو گرفتم و نمک گیر شدم.
یه خاطره ی تلخ و یه خاطره ی شیرین از حوادثی که تو سایت براتون اتفاق افتاده بگید؟؟
خاطره خوش که، اها یکی این بود که با ادمین رفتیم بیرون و ما رو ناهار دعوت کرد. جای همتون خالی اون غذا مستقیم گوشت و عضله شد چسبید بهم.
یکی از خاطره های تلخ: اون اولا بود و بخش بندی ها بکلی با اینی که میبینید فرق میکرد. اول شدم همکار و کلی فعالیت کردم. بعد شدم مدیر آزمایشی یکی از تالار های بخش موبایل (موبایل اونموقع بخش بود) حسابی تلاش کردم و شدم مدیر تالار. دیگه از فعالیت ترکوندم خودمو. مدیر بخش عوض شد، فعالیت منم چند برابر شد. ادمین جان هم گفت من شما رو در نظر دارم برای موبایل.
هیچی دیگه با کلی ذوق شوق فعالیت مستمر یهو اومدم دیدم بخش موبایل شده تالار!!!!! اون موقع اگر منو میدیدی!!!!! اصلا من دیگه حرفی ندارم.
دوست داشتید از بین کسانیکه دیگه تو سایت نیستن کدومشون بر میگشتن؟؟
والا خیلی هستند. دوست دارم چهار سال پیش که اومدم هر کسی که بود الان هم باشه. حضور ذهن ندارم نام نمیبرم، فقط میگم همشون.
تا حالا شده کسی رو اخراج کنید پشیمون بشید؟؟اگه اره چه شخصی بوده؟؟
در نظارت که بودم تمام سعیم این بود که کسی اخراج نشه. اگر کسی اخراج میشد مطمئنا سایت براش اشباع شده بود. پشیمون هیچ وقت چون طبق روالی که بهم سپرده بودن وظیفمو انجام دادم.
ازبرنامه هاتون برای سایت میگید؟؟
برنامه هست. اولیش که همه مدیران هم میدونند اجرای طرح تکمیل ساختار انجمنه.
طرح تغییر کوچک در مراتب مدیریتی
و ...
نمیتونم بیشتر از این بگم چون یا کاملا بحث روش تموم نشده یا اینکه مجبوریم سر اجرا ابلاغ کنیم.
نظم تالار رو توی چه خصوصیاتی می بینید؟؟
همین که تمام مطالب سر جای خودش باشه. اعم از اذغام، انتقال و مدیریت های دیگه یعنی نظم.
با گزارش کار مدیران موافقید؟؟اوناایی که گزارش کارنمیدن؟؟؟
بله، اینو میدونم که تمام مدیران دارن زحمت میکشن و دلی کار میکنن. منم وظیفمه همیشه قدردانی بکنم . گزارش کار هم باشه بهتر میتونیم تعامل داشته باشیم و ...
اتفاقی که افتاد و یکم سایت بهم ریخت چقدر برنمه های شما رو بهم ریخت؟؟
خب برنامه رو هر طور شده انجام میدم و فقط زمان رو طولانی کرد. بیشتر ناراحت اینم که زحمات دوستان پرید
کدوم کاربر؟ ای وای از این سوال سختا. اولش بگم همه کاربران سایت جزو، ترین ها هستند
خوش اخلاقترین: الماس پارسی
صبور ترین: خودم وقتی توی نظارت بودم
کاری ترین: همه ولی با حضور ذهن الانم مازرون و فاطیما
جدی ترین: نارون 1
مغرور ترین: ندیدم
بانمکترین:ریپورتر، خودت و دیگران
خوش تیپ ترین: همه خوش تیپ هستند
بد اخلاق ترین: نمیشناسم
محبوب ترین: برای خودم کاربرای سایت. از نظر بازدید پروفایل معلومه دیگه
معروف ترین: ادمین
ساکت ترین: شناختم محدووده برای این
یکی از تاپیک هایی که ازخوندش خیلی لذت بردید؟
یکی از موضوعات مربوط به برق بود
بدترین تاپیکی که تا به حال دیدید؟
از این تاپیک ها که توی فیس بوکه و هیچ جوره هدفی نداره حتی سرگرمی
فعلا همینا...
علاقه مندی ها (Bookmarks)