ممنونم بابت توجهتون
خب نظرات شخصی رو نمیشه به کل جامعه تعمیم داد. اینکه من و شما به یکسری افراد (حتی با ارایش غلیظ و زننده) یک لفظی رو اطلاق کنیم نظر شخصی ماست ولی در انطرف خیلی افراد دیگه این افراد رو شاید به این صورت مشاهده نکنن
اینکه گفتم نظرات شخصی رو بیان کرده مقصود این بود که نظرات شخصی یک شخص (حتی وقتی موافق شخص من و شما باشه) نمیتونه بیانگر و پوشش دهنده یک مبحث علمی باشه
افراط در هر موردی چهره جامعه رو مخدوش میکنه. موافقماما واقعا افراط یه سری افراد در این زمینه چهره ی جامعه رو خراب نکرده ؟
بیهوده بودن این کار برای افراد مختلف متفاوته . این کار از نظر من و شما شاید بیهوده تلقی بشه کما اینکه خیلی ها فکر میکنن مطالعه هم کار بیهوده ای هستش اما در کل نمیشه لفظ بیهوده رو داد به این کار.اینکه چه قدر از وقت و انرژی جوانان (چه پسر و چه دختر ) صرف توجه به این کارهای بیهوده میشه ، واقعیت نداره ؟
این متن این سه دلیل رو تلویحا تنها دلایل این امر ذکر کرده و دسته و تقسیم بندی جدیدی رو لازم ندونستهو این عللی که اینجا ذکر شده واقعا هیچ کدوم نمیتونه دلیلی برای این رفتار باشه ؟
اینها رو میشه ا زدلایل دونست اما شاید افراد کمی رو پوشش بدن و بیشتر افراد در این دسته بندی ها قرار نگیرن و خیلی دلایل دیگه ای داشته باشن
_دوباره عرض میکنم که این متن یک نتیجه گیری علمی نیست حتی اگر بخشی از این متن یابه طور کل مطالب درستی رو هم عنوان کرده باشه
_نظرات شخصی افراد نمیتونه جای مسائل اماری رو بگیره
_متخصصین روانشناس برای یک موضوع به این گستردگی مطمئنا به سه دلیل برای جامعه اماری چند میلیونی اکتفا نمی کنن
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)