من هم از خانم های چادری برای بابت حجابشون تقدیر می کنمموفق و موید باشیدیا علی
من هم از خانم های چادری برای بابت حجابشون تقدیر می کنمموفق و موید باشیدیا علی
با تشکر از ارائه مطالب زیبای شما در مورد حجاب![]()
همکار تالار صنایع دستی
همکار تالار صنایع دستی
همکار تالار صنایع دستی
روزی امام موسی بن جعفر علیه السلام از جلوی منزل بشرحافی می گذشت که صدای رقص و آواز از داخل منزل به گوش می رسید؛ کنیز بشر که در حال ریختن خاکروبه ها بود، به امام برخورد کرد، امام پرسید: ای کنیز صاحب این خانه بنده است یا آزاد؟
کنیز گفت: آزاد و از اشراف زادگان است.
امام فرمودند: راست گفتى؛ زیرا اگر بنده بود از مولاى خود مى ترسید، و این چنین در معصیت گستاخ نمى شد.
این سوال زندگی و سرنوشت بشر حافی را تغییر داد و شد جزء توبه کنندگان.(1)
حال سوال این است:
آیا ما در افعالمان بنده ایم یا آزاد؟ در رفتار و گفتارمان چطور؟ آیا پوشش ما طبق گفته های مولایمان هست؟ آیا زندگی ما به بندگان خدا شباهتی دارد؟آیا همان گونه لباس می پوشیم که خدا دستور داده؟ در عفاف و حجابمان بنده ایم یا آزاد؟
همکار تالار صنایع دستی
اينكه: «دل بايد پاك باشد»، بهانه اي براي گريز جاهلانه از مصونيت است
و آويختن به شاخه «لاقيدي»،
وگرنه از دل پاك هم نبايد جز نگاه و رفتار پاك برخيزد
![]()
همکار تالار روانشناسی
دل اگر پاک باشد ، چه نیازی به گفتن
هزار شاهد پاکیش را فریاد خواهند کرد :
ظاهر و پوشش ، گفتار ، رفتار ، نگاه و هزاران شاهد دیگر
تعجب آور است که همه رفتار و کردار نشان از ناپاکی یکی می دهند و او می گوید دلم پاک است
همکار تالار صنایع دستی
خیلی با چشم هایم کلنجار می روم اما راضی نمی شوند. دوست دارند باز هم کام بگیرند از این خیابان های رنگارنگ. قطره ی اشکی برسان خدای من بلکه فروکش کند شعله های نگاهم . . .
خوشا چهره اى كه خداوند به آن مینگرد در حالى كه از ترس خدا بر گناهى كه كرده میگرید و جز او كسى از آن گناهش آگاه نیست. رسول خدا(صلی الله علیه و آله)منتخب میزان الحكمة، ص78
همکار تالار بیماریها
هم خوانیه روزه گرفتن در ماه رمضان توام با بدحجابی و آرایش غلیظ چهره در بعضی افراد رو درک نمیکنم!
ویرایش توسط masoume.a.92 : 5th July 2014 در ساعت 08:45 PM
همکار تالار صنایع دستی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)