دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: سوال فوری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    3,410
    دریافت تشکر: 5,648
    قدرت امتیاز دهی
    4011
    Array

پیش فرض پاسخ : سوال فوری

نقل قول نوشته اصلی توسط معمار حانیه نمایش پست ها
    سلام. سوال؟

من الان دارم کاردانی معماری میخونم الان موندم واسه کارشناسی همون نقشه کشی معماری بخونم؟؟؟

یا گرایشش رو تغییر بدم؟

و اینکه اگر باید گرایشش تغییر داد چه گرایشی خوبه؟؟

مدرک دانشگاه آزاد با دانشگاه های دیگه چه فرقی داره؟؟؟

خواهش میکنم همه کمک کنید... یک جورایی دلسرد شدم. از درس. اصلا کارشناشی بگیرم؟؟؟ یا برم بشم ارایشگر؟؟
    من می خوام این طوری حانی راهنمایت کنم که شما به اهداف زندگیت نگاه کن !! برای پیشرفت ببین علاقت رو چی هست رو چی نیست؟؟از من به شما وصیت اگه نمرهای دروس اختصاصیت بالاست تو رشته معماری وعلاقه به درس دارید خوب ساده ست درس رو ادامه بدید وبه مقطع کارشناسی برویددرهر دانشگاهی موفق خواهید بود چه ازاد چه دولتی!!اما اگه نمره ی دروس تون پایین ومعدل تونم پایین و دوست دارید ادامه تحصیل بدید فقط وفقط سعی کنید دانشگاه دولتی قبول بشید وگرنه دانشگاه ازاد شما رو چیز جدیدی که بدر ایند تون بخوره یادنخواهد داد وبجای اینکه7میلیون تومن خرج دانشگاه تون بکنید بجاش برید6 ماه در یک ارایشگاه مجرب کار کنید وشاگردی کنید بعدش با5میلیون وامی که بر میدارید می تونید هم ارایشگاه بزنید هم خودتون خرج خودتون رو دریارید وزندگی تون رو از همین الان بسازید!!وچه بسا مانند خیلی از دوستان بنده که دنبال درس نبودند و ازهمون اول دنبال سربازی وکار بودند الان وضعیت مالی شون از بنده بهتره حداقل اینکه بنده مدرک گرفتم با این تفاوت که اونها الان پول دارندوخرج خودشون رو از باراز ازاد درمیارند ومن هنوز نه کار دارم ونه ثبات ملی!!!خلاصه ارایشگری هم تو این دور وزمونه کمتر از مهندس معماری نیست ماشاالله تو این دم عیدی یکی بهم رسون که شبی بالای500هزار تومن کار می کردند از درست کردن عروس بگیر تا ارایش معمولی نوبتی شده بود مثل دکترها ویزیت می کردند!!خلاصه باز هم تصمیم رو می گذارم به عهده ی خودت امروزه وضعیت کسانی که ادامه تحصیل دادند در استخدامی ها حسابی خرابه!!مگه کسی که پارتی داشته باشه و یا سهمیه داشته باشه!!برای مهندسی هم می تونی با کار دانیت شرکت کنی اما باید از مدرک کاردانیت6سال بگذره که تو تا اون وقت یک ارایش گر قهار شدی اما واقعا ببین تو زندگیت به چی علاقه داری و گوش به ندای قلبیت بده هرکاری که انجام بدی باید سفت پشتش رو بگیری بچسبی به کار!!چه تحصیل چه ارایشگری!!
    وموفق باشی امید وارم راهنماییم بدرد خورده باشه
    [

2. 2 کاربر از پست مفید farhad_jomand سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)