شیرینی برنجی
مواد لازم برای 4 نفر:
پودر قند: 120گرم
کره: 150گرم
آرد برنج: 375 گرم
تخم مرغ: 2عدد
گلاب: کمی
زعفران: در صورت دلخواه
خلال پسته: برای تزیین
روش تهیه:
ابتدا کره و پودر قند را باهمزن برقی برای 10 دقیقه زده تا کاملا پوک و سفید شود حال تخم مرغ ها را دانه دانه انداخته و خوب مخلوط نمایید حال آرد برنج را ریخته و مخلوط کنید و سپس گلاب را کم کم ریخته تا خمیر شود.حال خمیر برنجی را در کیسه گذاشته و برای 4 ساعت در دمای آشپز خانهاستراحت دهید حال از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و گرد کنید حال با یک ماسوره ساده روی آن را طرح انداخته و یک پسته در مرکز شیرینی ها گذاشته و سپس در سینی فر چیده و سینی را در فر 180 درجه برای 10 دقیقه قرار دهید تا دور شیرینی ها فقط طلایی شود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)