سوهان مشبک یا توری
مواد لازم:
گردو ریز خردشده: 70گرم
شکر: یک دوم پیمانه
کره: یک سوم پیمانه
خامه: 2 قاشق سوپ خوری
آرد سفید: یک سوم پیمانه
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گردوی نیم کوب شده و یا ریز خرد شده را با آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه نمایید سپس با همزن خوب مخلوط نمایید. کمی زعفران آب کرده اضافه کنید. (حدود 2 قاشق سوپ خوری)
سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و مایه را به وسیله قاشق چایخوری روی سینی بریزید. فاصله ها زیاد باشد . حال سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد برای مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها خشک و طلایی شود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)