انگار واقعا امسال هم داره تموم میشه ....!
2ساعتی مونده تا سال تحویل اما هنوز 15 16 تا از دوستان و بزرگوارا حضور دارن که جای بسی خوشحالیه
و البته نشون میده که ما چه قدر ارادت داریم نسبت به اینجا
خب تو این لحظات خیلیا تو حال و هوای عید و سال نو،هیجانای خاص خودش، دلشوره هاش و فضای دور هم بودن و خلاصه این مواردن.....اما اگه از حال من بپرسین!
باید بگم خیلی اروم،بدون هیچ هیجان خاصیم!و هیجان انگیزترین و اکتیوترین! کاری که انجام دادم این بود که نیم ساعت پیش چادرمو با
دست شستم تو اوضاع کمبود فشار اب دم سال تحویل!که واقعا خستم کرد!
امسال سال خوبی نبود و نیست(به قول ستایش خانم فاز منفی!!) امیدوارم حرف خواننده کشور درست از اب در نیاد!!(محسن یگانه!!)
و سال جدید، سال خوبی باشه.
اما هدف اصلیم از پست معروف پست اخر!!!
من کسیو میشناسم که دور از جون همه شما عزیزان، پارسال مادرشون و امسال پدرشنو از دست دادن ....
کسیو میشناسم که هر سال سفره عیدش به پا بود....اما امسال حتی دل سبزه گذاشتنو نداشت....
کسیو میشناسم که عمیقا امسال احساس تنهایی میکنه....
نمیخوام دم سال تحویل ناراحتتون کنم با این حرفا اما یه شارژ نهایت 5تومنی شماره های گوشی هر کدوم از شما دوستانو جوابگو هست....
کافیه یک پیام کوتاه نزدیک سال تحویل به نشانه اینکه به یادشون هستین بفرستین.....کل پیامکای شما 5 تومن میشه اما برای تک تک دوستان و عزیزانتون دنیایی ارزشمنده .
همین که هر کدومشون بدونن و متوجه بشن تو این لحظه به یادشون هستین ارزش هست.....
من در حدی نیستم که بخوام متنی در این قالب بنویسم و این فقط یه خواهش کوچیک از یه عضو خیلی خیلی کوچیکه و امیدوارم خدای نکرده یه وقت سو تفاهمو برداشت
بدی نشه و به کسی برنخوره .
اگه خوبی بدی دیدین دم عیدی حلال کنین
ارزو دارم بهترین روزها در انتظار همه شما سروران باشه
التماس دعای سال تحویل از همه عزیزان
S.H- چکامه91
29اسفند92

علاقه مندی ها (Bookmarks)