دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: دعوت به همکاری توی طرح کار آفرینی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی شیمی
    ارسال تشکر
    0
    دریافت تشکر: 44
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : دعوت به همکاری توی طرح کار آفرینی

نقل قول نوشته اصلی توسط Client نمایش پست ها
    باسلام مجدد بشما.

دقیقا منظور من همین بود که شما اشاره داشتین.
    من مهندس نرم افزارم.یکی مهندس برق ودیگری کارشناس زیست.میخوام بدونم ایده هایی که در مسیر قرار میگیر ن در چه زمینه ای هستن.تصور بفرمایید من آماده همکاری هستم باید چکار انجام بدم؟من با توجه به اون 4 موردی ک در پست اول اشاره داشتین مایل به همکاری هستم ولی باید بدونم مشی شما چی هست؟؟
    با سلام . اول از همه خیلی خوشحالم که بلاخره یه نفر اینجا گفت من مایل به همکاری هستم . ثانیا در مورد خط مشی باید بگم ما قصد تاسیس یه شرکت R&D رو داریم اینجوری که با پیدا کردن نیازهای مختلف توی صنایع و خود جامعه و تمرکز برای حل این نیاز ها و مشکلات بتونیم یه راه حلی برای اون پیدا کنیم تا هم خودمون یه محل درآمدی داشته باشیم و هم مشکلی رو بتونیم برطرف کنیم . در حال حاضر حدود بیست تا طرح کوچیک و ساده داریم که آماده ایم بعد از تاسیس شرکت به صنایع مربوطه ارائه بدیم . اما خط مشی اصلیمون بیشتر کار روی پروژه هاییه که هم تکنولوژیه بالاتری رو داشته باشه و هم سود بیشتری ولی این هدف چون خیلی بزرگه نمیخوایم تا زمانی که توان کافی برای ورود بهش رو نداریم درگیرش بشیم . ظرح های الانمون رو اگه ببینید خنده تون میگیره . مثلا یکیش در مورد برس مو یکی یه اسباب بازیه . اما در مورد اینکه گفتین مثلا شما یه مهندس نرم افزارید چه جوری میتونید با ما کار کنید . ببینید شما اولا باید خودتون روحیه کار آفرینی داشته باشین یعنی اگر ما هم نباشیم شما خودتون میخواین یه روزی صاحب یه کمپانی بزرگ بشین تا اینجا به کنار . خوب حالا شما برای شروع به کارتون نیاز به این مراحل دارین .
    1- ایده پردازی : در مورد ایده پردازی لطفا یه سرچی راجع به تکنیک طوفان فکری یا تکنیک دلفی یا استخوان ماهی داشته باین اون وقت متوجه میشین که چرا میگم ما باید با هم لینک بشیم.
    2- بررسی و امان سنجی ایده شامل بازاریابی و .. : توی این مرحله در قدم اول شما باید یه نظر سنجی نسبت به ایده تون از اطرافیان داشته باشین اینجا معمولا آدم خجالت میکشه یا مثلا اطرافیان هزارتا حرف پشت آدم میگن که اصلا خوشایند نیست حالا اگه شما بایه تیم در ارتباط باشین و از اونا نظر سنجی کنی یا اونا از دوستاشون نظرسنجی کنن هم جامعه هدفت بزرگتر میشه و هم کارت راحتتر راه میفته حالا بقیه مراحل بماند.
    3- تدوین برنامه کسب و کار یا همون (Business Plan) : اینجا که مهمترین بخشه و تمام کار به اون بستگی داره تخصص خودمه که توضیحش مفصله . فقط همینو بگم که اگه نتونی برای طرحت بیزینس پلن خوب بنویسی ایده ات نابود میشه که اصطلاحا بهش میگن طرح توی دره مرگ افتاد.
    4- اجرا و کنترل : برای این بخش یه سرچی راجع به متد مدیریت پروژه Agile داشته باشین بعد منظورم از ایجاد تیم رو متوجه میشین.

در آخر هم چندتا از مباحث کارآفرینی روز دنیا رو براتون توضیح میدم تا بتونم نگرشتون رو کمی عوض کنم.
    1- در دوره جدید اصطلاحا میگن کارمندی مرد و همه باید کارآفرین باشن حالا چه کارآفرین درون سازمانی و یا کار آفرین برون سازمانی که میتونین تعاریفش رو سرچ کنین.
    2- ببینید الان پارتی پیدا کردن یک رشته دانشگاهی شده که بهش Networking یا شبکه سازی میگن یعنی اگه میخواین کارآفرین موفقی بشین تا میتونین ارتباطاتتون رو با کسایی که میتونن یه جای بهتون کمک کنن زیاد کنین . ماها هرکدوم آدمای زیادی رو میشناسیم که جایگاه های خوبی دارن حالا اگه تحت یه شرکت کار کنیم میتونیم از این شبکه برخوردار باشیم .
    3- بحث خیلی زیاده که ان شا ا.. اگه کسی پایه کار شد مطرح میکنم
    یا علی

2. 2 کاربر از پست مفید مجتبی محمدزاده سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)