
دوست آشنا
دانشمندان انگلیسی می گویند، مصرف مرتب شکلات داغ سلول های مغز را جوان می کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، به نوشته روزنامه اینترنتی روسی نووایا گازیه تا پژوهشگران طی تحقیقاتی با شرکت دهها هزار فرد مسن متوجه این مساله شده اند.
به گفته آنها در شکلات داغ مقادیر زیادی مواد مفید از جمله پلی فنل، آنتی اکسیدان و فلاوونوئید وجود دارد که همانها مکانیزم های احیای سلولهای مغز را فعال می سازند.
به عقیده متخصصان فلاوونوئیدها همچنین مانع مرگ سلولهای مغز می شود.
همکار تالار مکانیک
مواد غذایی با هر دمایی که وارد بدن بشن؛ در نهایت دما شون با دمای بدن یکی میشه. در واقع اگر شکلات داغ رو وقتی خنک شد هم بخورین؛تاثیرش همونی هست؛ که بود.
بهتر بود؛ تیتر خبر رو از« تاثیر شکلات داغ» به «تاثیر شکلات» تغییر می دادید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.



پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)