ببینید آقا حسین عزیز روی تمام سوالات بالا شش ماهه که کار شده و ما در آستانه ثبت شرکت هستیم . قصد نهایی ما اینه که بتونیم کار روی ایدهای قابل اجرا هم یه درآمدی داشته باشیم و هم یه خدمتی به اقتصاد مملکت بکنیم . خدمون هم برای شروع حدود بیست تا ایده داریم که داریم روشون کار میکنیم تا با ساده ترینشون شروع کنیم . ولی مهمترین چیزی که شما دوست عزیز پرسیدید نحوه همکاریه که باید توضیح بدم . بزارین همین اول بهتون بگم ما در اول کار قرار نیست از طرحامون میلیونر بشیم . قرار هم نیست سر کسی رو کلاه بزاریم یا طرح کسی رو بدزدیم یعنی اصلا تو این وادیا نیستیم. من توی صحبتهام گفتم کسی که دوست داره خودش کارآفرین بشه بیاد جلو این یعنی نمیخوایم کارمند یا هرچیزی استخدام کنیم بلکه مثلا شما دوست دارین یکی از ایده هاتون رو تجاری کنین یا نه اصلا ایده ندارین و خیلی دوست دارین یک ایده ای باشه که باهاش وارد صنعت بشین خیلی خب ما باهم میشیم یه تیم که بهم تو این مسیر کمک میکنیم مثلا من یکی از ایده ها رو در اختیارتون میزارم و با هم به صورت رسمی و قراردادی روش کار میکنیم به این کار توی صنعت نفت و گاز میگن کنسرسیوم یا مثلا میگن این دوتا شرکت جوینت ونچر هم شدن روی فلان پروژه. یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)