عجب بحث جنجالی ای شده بابا!
یه نظر سنجی درمورد نوع رفتار آدما در برخورد با هم توی فضای مجازی که اینهمه جنگ و دعوا و بزن و بکوب نداره...
به نظر من (که خودم این کارو انجام دادم و به یه نفر گفتم داداش) اونقدرا هم بد نیست...درسته که ممکنه گاهی اوقات این روابط یکم بیش از حد جلو بره و علایقی پیش بیاد، همه ی اینا درست اما این از نفس ضعیف اون آدماست که نتونستن حریم برادر و خواهری خودشونو حفظ کنن و پاشونو فراتر گذاشتن...
این که به یکی میگی داداش دلیل این نیست که حتما قصد و غرضی داری که میخوای لاپوشونی کنی...کما اینکه بعدا ممکنه چنین مسائلی هم پیش بیاد که خوب اجتناب ناپذیره ولی یه مسئله ای که هیچ کس نگفت اینه که مگه خیلی از خانواده ها که مثلا دخترعموها و پسرعموها به هم نزدیک هستن، تو بچگی مگه همو داداش و آبجی صدا نمیزنن و وقتی بزرگ شدن متوجه میشن که طرفو دوسش دارن(به یه نوع دیگه)؟
اگه اینطوره که باید جلوی داداش آبجی گفتنای دنیای واقعی اول گرفته بشه چون از اساس ایراد داره...
اما هیچ کس به اون ایرادی نگرفته...چرا...چون دیواری کوتاه تر از دنیای مجازی نیست تا بهش گیر داده بشه...
من اینو نقض نمیکنم که چه فسادهایی توی نت داره انجام میشه، کاملا هم با ایجاد حریم ها موافقم اما نه اینکه دیگه حتی نشه به کسی گفت داداش یا آبجی...
مثلا من خودم اینجا دخترهای خیلی گلی پیدا کردم که لیاقتشو دارن که مثل خواهرم دوسشون داشته باشم یا یه پسر خوب هست که مثل داداش دوسش دارم(حالا اینکه خودش بهم اجازه نمیده حرف دیگه ایه) اما بحث اصلی اینه که اینقدرا این موضوعو بغرنج نکنین...یه نظرسنجی ساده است...
علاقه مندی ها (Bookmarks)