استعداد برتر سایت
سلام برادر چطوری؟
من یکم فکر کردم دیدم برای انگیزه پیدا کردن بهتره در مبحث اختراع و ایده پردازی ، کودک درون مون رو فراموش نکنیم.
مثلا همین که کودک درون من دوست داره بره کره ماه بهم کلی انگیزه میده که مثلا به موشک و مدارات الکتریکی و هوافضا و فیزیک و شیمی و مهندسی فکر کنم.
حالا هرچقدر اندک و سطحی هم که باشه بازم ارزش داره چون با انگیزه این کارو کردم.به نظر من یه فرد سالم بدون کودک درون رو نمیشه تصور کرد.
من خودم صبح ها از تو گوشیم کارتون نگاه میکنم تا برای بقیه روز انرژی های لازمه رو کسب کنم.![]()
کاربر جدید
آره خیلی دوست دارم مخترع شم چندتا ایده دارم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کرد؟؟؟؟؟![]()
من فكر نميكردم اصلا يك روزي مخترع بشم ولي الان كه شدم ميبينم كه فقط بهترين دوران زندگيمو گذاشتم رو پروژه ام كار كار كردم ولي دريغ از حمايتي
فقط همه جا چه تو خوارزمي چه جاهاي ديگه به ناحق حقمو خوردن و بهم گفتن هنوز فرصت هست
استعداد برتر سایت
یار همیشگی
فقط کافی هست در سایت زیر سرچ کنید.
http://iripo.ssaa.ir/Default.aspx?tabid=3535
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
استعداد برتر سایت
خب خوبه فقط میخواستم بدونم چقده وقت گذاشتی
درکت میکنم تو این 3 سال مطمئنا کارهای سختی انجام دادی و نمیشه نادیده اش گرفت.
اما ببین رمز موفقیت تو و من و دیگر مخترعان اینه که دست از کارکردن روی موارد خاص برداریم و گستره کاری خودمون رو بالا ببریم.
چرا تو همین نوروز یه پروژه برنمیداری؟
من میخوام روی طراحی و ساخت شارژر خورشیدی گوشی خودم کار کنم پروژه کوچیک و جمع و جوریه اما حسابی میخوام براش مقاله جمع کنم.
باید فرمول هاشو بنویسم کلی هم دیتاشیت جمع کنم که کامل بشه. دو هفته براش کاملا کافیه و سرگرم میشیم.
خب موضوع اینجاست که پس فردا من خودم بخوام تو یه گروه دانشگاهی کار کنم میگن تجربه ات چیه؟ من میگم فلان فلان فلان و غیره...
ثبتش نکردم و در حد ایده یا نمونه اولیه مونده اما همین برای اونجا خیلی به درد میخوره و کارتو برای عضویت تو بنیاد و باشگاه پژوهشگران جوان و غیره آسون میکنه.
راستی حواسم نیست دانشگاه کجا میری؟![]()
من سوم دبيرستان هستم
من از اواسط سوم راهنمايي رو اين پروژم كار كردم
من هيچ مسافرتي اردويي هيچ كاري نو اين سه سال نكردم تا فقط بتونم رو اختراعم كار كنم
من به يك كمپاني امريكاييم هم ايميل زدم و خيلي كارمو پسنديدن و ازم خواستن تا براي ارتقا طرحم باهاشون همكاري كنم ولي من هنوز گواهي ثبت نهايي ندارم فعلا فقط اظهار نامه دارم
من الان ديگه وقت اينكه بخواهم رو يك پروژه جديد كار كنم رو ندارم من يك سال و نيم ديگه كنكور دارم
من حتي تو جشنواره خوارزمي هم خيلي خيلي در حقم نامردي كردن
من سوم دبيرستان هستم
من از اواسط سوم راهنمايي رو اين پروژم كار كردم
من هيچ مسافرتي اردويي هيچ كاري نو اين سه سال نكردم تا فقط بتونم رو اختراعم كار كنم
من به يك كمپاني امريكاييم هم ايميل زدم و خيلي كارمو پسنديدن و ازم خواستن تا براي ارتقا طرحم باهاشون همكاري كنم ولي من هنوز گواهي ثبت نهايي ندارم فعلا فقط اظهار نامه دارم
من الان ديگه وقت اينكه بخواهم رو يك پروژه جديد كار كنم رو ندارم من يك سال و نيم ديگه كنكور دارم
من حتي تو جشنواره خوارزمي هم خيلي خيلي در حقم نامردي كردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)