موسیقی سنتی با رفتارهای زننده مسئولین داره به حاشیه کشیده می شه .. اساتید رو که خوب دارند کنار می گذارند با رفتارهای عقده مآبانشون .. وقتی روی دنده لج با کسی می افتند راحت حذفش می کنند .. یک نمونه ش هم در ماه رمضان ها می بینیم که به جای ربنای معروف استاد شجریان چیز دیگری پخش می شه ..
خیلی دردناک هست که آلبوم استاد ناظری که شعر های بزرگانی چون فروغ فرخزاد ، اخوان ثالث بوده مجوز نمی گیرد و خیلی ها دارند بی محتواترین آهنگ ها رو می خوانند و یک روز بعد در دست مردم هم دیده می شود ... واقعا که لیاقت ِ بعضی از آقایان همان صداهای تکراری، متن های بی محتوا و تکرارررررری، آهنگ های تلفیق شده و بی ربط ترین واژه ها به فرهنگ ماست .. واقعاً حیف موسیقی جامع ایرانی .. در هفت دستگاه موسیقی ایرانی دنبال چیزی که هستیم به راحتی پیدا می شود ، از شادی تا عشق.. واقعا حیف . ..
البته تقصیر رو گردن نسل جدید نندازیم .. وقتی رسانه به جایگزین اساتید موسیقی روزی صد بار آهنگ های مرگ بر آمریکای و از این قبیل آهنگ های مثلا ارزشی و البته به مزاج آقایان خوش آمده حامد زمانی رو پخش میکند از کجا می خواهند جوانان با استاد شجریان، ناظری، خرم، لطفی، مشکاتیان، وزیری، خالقی ،بسطامی، قوامی، علیزاده، کرامتی، بنان، محجوبی، و و و... خیلی از عزیزان دیگه آشنا بشوند .. ؟
مگر چقدر برای موسیقی سنتی و اصیل مون در تلویزیون برنامه داریم ؟ به جایگزین سریال های بی پایان بهتر است از برنامه های پر مغزی استفاده بشه که کمی سطح آگاهی هنری مون رو بالا ببره ..
دلم تنگه پرتقالِ من!
بله درسته نظر شخصی من هست ولی صحیح هم هست ...
صحبت های من رو اصلاً دقیق نمی خونید و بحث رو به چالش می کشید ، بنده دارم میګم سخن غیر مستقیم جزئی از آداب ماست نه بالعکس ، هر صحبتی که من میګم دلیل نمیشه بالعکسش رو شما مصداق بدید !
خیر شما دارید نظر شخصی ای میدید که صحیح نیست ، چه کسی بیان کرده بیان غیر مستقیم به علت ترس هست ؟ همون طور که ګفتم دقیق مطالب رو مطالعه نمی کنید ، بیان غیر مستقیم موجب میشه فرد به تفکر واداشته بشه و سپس با تصمیم خودش دست به کاری بزنه نه اینکه لقمه رو مستقیم در دهان شخص قرار داد ، مثمر ثمر بودن یک پند یا نکته در این هست که فرد خودش با انتخاب و تفکر خودش وارد مسیری تازه یا تصمیم و فعالیتی جدید بشه ! شما وقتی به حتی یک کودک کاری رو مستقیم میګید بهتر انجامش میده یا در قالب مثال مثل تماشای یک برنامه ؟
در ادبیات فارسی کتب و اشعار بسیاری هستند که در اون ها تمام مسائل به صورت نمادین مطرح شدند ، و خود شما در کتب دوران دبیرستانتون مطالعه فرمودید توصیفات نمادین بسیار بوده !!! صرفاً جهت اطلاع ...
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
1-شخصی که به خاطر هیجانات وارد موسیقی بشه برای خودش هیچ هدفی نداشته که به راحتی ولش کرده. هر چیزی که به راحتی به دست بیاد به راحتی هم از دست میره!
2-کسانی هیپ هاپ را غیر ارزشی میخوانند که منافع خود را با شنیدن سخنان حق در خطر میبینند.
3- رپ به هیچ وجه شاخه ای در مواردی که گفتید نداره ( عشق و عاشقی) و اون موسیقی که شما به اسم رپ گوش میدید فقط ریتم هیپ هاپ داره نه محتوی هیپ هاپی!
4- بهتره به نظرم البوم سکوت رو حداقل گوش کنید قبل از بیان نکته در باب هیپ هاپ سیاسی!
5- همه سبک ها خوب هستند و هیچکس مجبور به گوش کردن سبکی نیست ولی هیچکس هم حق اظهار نظر بی پایه و اساس نداره!
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
ویرایش توسط تووت فرنگی : 24th February 2014 در ساعت 07:21 PM
دلم تنگه پرتقالِ من!
تمام سخنان شما رو خوندم؛ بنده هم عرض کردم که منبعی دارید که سخن غیر مستقیم از آداب ماست؟ *
الان ما چیزهایی رو که به دولت به طور غیر مستقیم گفتیم به خوبی انجامش داده مثلا؟ ( در باب مثالتون)
در مورد ادبیات هم نمونه های برعکس (اعتراض مستقیم) رو براتون مثال زدم!
- - - به روز رسانی شده - - -
یعنی استدلال هایی که میارید تو حلقم
فروش کارهام تا به حال فقط برای کودکان سرطانی بوده به جز کارهایی که سفارش داده میشن به خودم. مشکلی در این باب نمیبینم!
ویرایش توسط ناظر سایت : 27th February 2014 در ساعت 06:35 PM دلیل: نقض تمام بندهای مرتبت به سیاست سایت
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
کاربر اخراج شده
گلم
عبید زاکانی و ایرج میرزا مستقیما به فرهنگ نادان برخی ها حمله کردند!
یادم نمیاد ایرج جز چند شوخی با برخی از وزرا ، حمله ای به سیاستمداران داشته باشه!
خب این رپرها نه تنها فرهنگ غلط رو بمانند ایرج مورد حمله و تمسخر قرار نمیدن
که باعث افزایش فرهنگ های مسخره و بی هویت درین مرز و بوم شدند
پس اون 2بزرگ رو به اینها ربط نده!
پس هر کسی هم که خاست کمکی کنه راحت می تونه موسیقی سنتی بخونه و پخش کنه ..نوشته اصلی توسط مهدی";584167]تمام سخنان شما رو خوندم؛ بنده هم عرض کردم که منبعی دارید که سخن غیر مستقیم از آداب ماست؟ [COLOR=#ff0000]*[/COLOR]
الان ما چیزهایی رو که به دولت به طور غیر مستقیم گفتیم به خوبی انجامش داده مثلا؟ ( در باب مثالتون)
در مورد ادبیات هم نمونه های برعکس (اعتراض مستقیم) رو براتون مثال زدم!
[COLOR="silver
گوش ها گناهی ندارند ...
جُز بچه های این سایت و اطرافیانتون و البته رئیس جمهور و کل جهان فکر میکنم فقط حافظ نشنیده باشه آهنگ های!! شمارو..
حرف من سبک نیست .. شعرهای تکراری ست که بچه 10 ساله می تونه بگه..
اگر هر کسی ب خودش اجازه نمی داد به خودش واژه هنرمند و سبک دار رو اطلاق کنه الان وضع هنر ما این نبود..
دلم تنگه پرتقالِ من!
سلام نیلوفر خانم
کاملاً با این صحبت هات موافقم بی حرف ... اول که هفت دستګاه ایرانی و ردیف های اون واقعاً پر محتواست ... منتها درک می خواد ... که اغلب جوانان به این توجه نمی کنن !
یا واقعاً چند بار در یک روز از شبکه های مختلف باید صدای آقای زمانی رو شنید ؟ وقتی می پرسی چرا ؟ میګن به علت این که حرف درست رو در قالب جوان پسندانه بیان می کنهجوان پسندانه ها رو چه کسی معیار شناسی می کنه ؟ وقتی جوان از کودکی با آهنګ های ممالک دیګه آشنا میشه ، توقعی نیست در بزرګسالی به سمت موسیقی سنتی ایران متمایل بشه ...
وقتی داریم می بینیم هنرمندانمون اکثراً به علت بیماری ، تنهایی ، عدم ارزش و احترام قائل شدن براشون تک تک دارن از جمع هنرمندان کم میشن ...
جایګزینانشون چه کسانی هستن ؟
اصلا حرام نیست ..
آهنگی که یاس برای مدرسه اتش گرفته خونده خیلی هم زیباست...
منتها تقلید کار زیبایی نیست .
دلم تنگه پرتقالِ من!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)