دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: فرهنگ استفاده از اموال عمومی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

پیش فرض پاسخ : فرهنگ سازی استفاده از اموال عمومی

نقل قول نوشته اصلی توسط masoume.a.92 نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از الماس پارسی عزیز بابت بحث خوبشون.

اصلا این اتفاقات خوشایند نیست. این حرکات واقعا به نظر من ببخشیدا بی فرهنگیه! اوج یک رفتار جهان سومیه! و بلکه هم از جهان سومی اونور تر.....!

آیا تا به حال به این مورد فکر کردیدم که هر کدوم از این تخریبها چقدربعنوان موانع پیشرفت و توسعه ما تاثیر داشته؟

اصلا اینا یکی از موانع پیشرفت و توسعه هستند...هم مالی و هم از نظر ویوی شهر و...
    بعضی از ما همونطور که با تکنولوژی های جدید بلد نیستیم چگونه رفتار کنیم با محیط زیست و اموال عمومی هنوزم یاد نگرفتیم چجوری رفتار کینم! منتها فرقش اینه که مثلا تکنولوژی ایی ک میاد جدیده و ملت بد استفاده میکنن ولی آخه صندلی اتوبوس و تلفن همگانی و محیط زیست جدیدن؟ چرا مردم اینا رو بلد نیستن؟ اینا ضعف نیست؟

بعنوان یک شهروند به بگید که جامعه و مسئولین از یک طرف و شهروندان از طرف دیگه....
    چطور میتونند در این امر و جایگزینی فرهنگ مناسب موثر باشند ؟؟؟؟

جامعه که ما باشیم هرکی رفتار خودشو درست کنه کافیه! حالا یک تلاشی هم برای توضیح اشتباه بودن این رفتار برا دیگران هم کفایت میکنه... هرکی ببینه فلان کارو هیچ کدوم از اطرافین نمیکنن اونم انجامش نمیده...

و دیگه اینکه فرزندانمونو درست تربیت کنیم و اینا...
    مسئولین هم
    فرهنگ سازی رسانه ای و این پیام های اخلاقی که گاهی جدیدا تلویزیون پخش میکنه میتونه موثر باشه البته باید بیشتر شه و از همه موضوعات باشه توش
    یکی دیگه اینکه من بنظرم جریمه خیلی موثره!
    تو بعضی کشور های پیشرفته آدامس انداخت زباله ریختن جریمه داره ولی نه ک فقط قانونش تصویب شه خیلی جدی اجاش میکنن... اجرای جدیش خیلی مهمه...
    به نظر من این زباله ریختنو اون حرکاتی که شما گفتین حتما باید باهاش برخورد جدی و قاطع صورت بگیره....
    جریمه ی سنگین و کمرشکن () + اجرای قاطعانه و همه گیر
    دیگه اینکه وقتی یک نفر همچین حرکاتی میاد
    به جای اینکه تشویق کنن و بخندن اگه همه اطرافیان بهش چپ چپ نگاه کنن ضایع میشه و دیگه اینکارا رو نمیکنه...

به نظر شما ریشه این عدم آگاهی و یا بهتر بشه گفت این فرهنگ نا متعارف در کشورمون ناشی از چیست؟؟؟؟؟؟

بنظرم مردم خودشون نمیخوان پیشرفت کنن... باور ندارند که باید از برچسب جهان سوم دوری کنند... میندازن گردن نسل های آینده غافل از اینکه خودشون هم سهیم اند...

از شما دوستان تقاضا دارم در زمینه همه مواردی که بعنوان ناهنجاری
    در فرهنگ استفاده از اموال عمومی شاهد اون بودید برامون بنویسید..
    .

همینایی که شما گفتید رو ماهم دیدیم... صندلی کندن! روی درخت و جاهای مختلف یادگاری نوشتن..
    ببخشید البته که این موردو میگم
    من از دوچیر بسیار بیزارم
    یکی زباله ریختن دو خیابون و از اون بدتر آب دهان انداختن! (عذرمیخوام) .....

یکی هم آدامس چسبوندن زیر دسته ی صندلی! واقعا این مورد ته تهشه... آخه قشر تحصیل کرده مثلا؟؟؟؟

والا بخدا ما هم سطل زباله همرامون نداریم ولی زباله ها رو نه تو خیابون میریزیم از این حرکات زننده میایم!!!

راستی به نظر من کندن گل از گل کاری های شهر هم باید جریمه داشته باشه!

با سلام به معصومه عزیز
    ممنون از حضورتون در بحث و مشارکتتون
    اتفاقا به موارد خوبی اشاره کردید متاسفانه این فرهنگی که در بین ایرانی ها بصورت وسیعی رواج داره...
    معلوم نیست سرنوشتمون رو به کدوم سمت و سو هدایت میکنه
    یادمه یه بار در یک سالن تاتر با صحنه ای مواجه شدم که خیلی متاسف شدم
    یه پسر بچه حدودا 3-4 ساله و خیلی شیطون و پر انرژی چند ردیف جلوتر از ما نشسته بودند
    این پسر بچه با اسباب بازی خودش روکش صندلی ها رو خراش مینداخت و پدرش هم شاهد این ماجرا بود
    از طرفی هم در حال خوردن تنقلات هم بود کمی تپل مپل هم تشریف داشت
    و با بی نظمی خوراکی هاش رو میخورد و گاهی هم زمین میریخت و اصلا براش مهم نبود
    خلاصه با اعتراض یکی دونفر توجه همه جلب شد و خانواده هایی که شاهد این ماجرا بودند به پدراون پسر اعتراض کردند
    ولی در نهایت ناباوری پاسخ ایشون باعث حیرت همه شد
    ایشون گفتند ای بابا:این همه دولت داره مالیات از ملت میگیره خب به هر حال وظیفه اشه این پولها رو خرج کنه حالا چهار تا صندلی که ارزشی نداره و....
    در مورد ریختن زباله فرزندش هم نظرش این بود ....
    که وقتی بلیط یک تئاتر رو قیمت گذاری میکنن پول 4-5 تا کارگر و خدمه رو هم از ما میگیرن پس وظیفه شونه نظافت کنند
    دیگه ادامه ماجرا لزومی به تعریف نداره ......
    یعنی ما در جامعه ای داریم زندگی میکنیم که نمیدونیم اگر این جامعه حکم کشتی داره
    و ما مسافرانش هستیم هر بلایی سر این کشتی با دست خودمون بیاریم قطعا تاوانشو خودمون بایستی بدیم
    این موضوع رو تعریف کردم که اشاره کنم به یک سری روحیاتی که از عقده های کهنه ناشی میشه
    توی جامعه ما حرکات وندالها قطعا ناشی از یکسری عصبانیت و عقده هست
    ولی اینکه چطور میشه این افراد رو متقاعد کرد خودش مقوله مهمیه ....
    و اینکه سر منشا این عقده ها و کینه ها که منجر به آسیب های اموال عمومی میشه از کجا ها سرچشمه میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون از توجه شما

2. 9 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)