دست همگی درد نکنه..چقدر عالی! ولی منم مث تیمسار تخم مرغ نمیخورم!
این همه ذوقتون واقعا قابل ستایشه...من نمیدونم چرا هرکاری میکنم میونم با آشپزخونه
خوب نمیشه
اصلا هم حوصله غذا درست کردن ندارم!!اصولا تنها نیستم اما اگرم شدم ( مث پارسال ) نهار شامم اینه که یا برم گوجه رو بذارم کباب شه و بعدش بخورم ! ( البته تا زمانی که برنج پخته باقی مونده باشه! ) برنج پخته که تموم شد دیگه تمام وعده هام میشه نون پنیر چای شیرین! نون مربا چای شیرین ! نون خامه چای شیرین! نون کشمشی چای شیرین!
کلا در همین حیطه سیر میکنم!! بعد واسه تنوع دوباره گوجه کباب شده با نون!!!
یه چند باری سیب زمینی سرخ کردم ولی نمیدونم چرا همش بیرونش میسوخت و داخلش تقریبا خام بود!!! ( شعله رو هم کم کردم باز اینجوری شد) واسه همین دیدم صرف نداره وقت میزارم آخرش چیزی نصیبم نمیشه و ازونجایی که علاقه هم ندارم ...دیگه سراغش نرفتم
براهمین اصولا خونواده وقتی نیستن کلی جانشین تعیین میکنن تا من تنها نمونم!! اما خب بازم پیش میاد تنهایی...
![]()

من نمیدونم چرا هرکاری میکنم میونم با آشپزخونه
اصولا تنها نیستم اما اگرم شدم ( مث پارسال ) نهار شامم اینه که یا برم گوجه رو بذارم کباب شه و بعدش بخورم ! ( البته تا زمانی که برنج پخته باقی مونده باشه! ) برنج پخته که تموم شد دیگه تمام وعده هام میشه نون پنیر چای شیرین! نون مربا چای شیرین ! نون خامه چای شیرین! نون کشمشی چای شیرین!
کلا در همین حیطه سیر میکنم!! بعد واسه تنوع دوباره گوجه کباب شده با نون!!!.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)