یک مدل دیګه هم بود قدیما از خودم ساختم ولی عکس ندارم ، اونم میګم ، بقیه رو دیګه فکر نکنم اجازه بدن![]()
مواد لازم جهت تهیه باز هم برای یک نفر( آخه واسه اوقاتی هست که کسی جز من و روحم و یه سری اجنه و ... خونه نیست
) :
1. نصف کدو سبز یا کدوی کوچیک ...
2. نصف هویج یا هویج کوچیک ...
3. دو سه تا قارچ ...
4. یک ګوجه ی کوچیک ...
5. ترب هم خوبه البته اینو امتحان نکردم ...
6. زردک هم خوبه باز من اینو هم امتحان نکردم ...
7. بادمجون هم می تونه خوب باشه که باز این یکی هم امتحان نکردم ...![]()
8. سه تا تخم مرغ ...
9. تمام ادویه جات موجود ( زردچوبه فقط برای ساده استفاده بشه ولی ) + روغن مایع ( کنجد ، زیتون ، ذرت ، کره ----> بسته به ذائقه داره ) + آبلیمو که تو این مورد توصیه نمی کنم اصلاً ...
طرز تهیه :
در ظروف جدا ، هر کدوم از موارد مثل هویج و ... رو ریز رنده می کنید و با تخم مرغ و ادویه و همه قاطی می کنید جز روغن( مثل خاګینه ) ، تخم مرغ ساده با ادویه هم تو یه ظرف دیګه علاوه بر اینها باشه خوبه ، کم باشه هر کدومش ، به اندازه ی یک پیاله ی ماست
![]()
بعد اینجا دیګه سلیقه هست ، یا تابه ی دایره ای یا چهار ګوش ، بسته به سلیقه ردیف به ردیف مثلاً یا دورش رو بګیرید باز با ماده ی بعدی یه دور دیګه داخلش و همینطور تا آخرین مخلوط استفاده بشه یا راه راه بریزید ( راه راه ساده یا اریب ) ، قطرش دلخواه هست برای ظرف چهار ګوش اګر راه راه درست می کنید نیم سانت بهتره ... بعد از پخت اګر راه راه درست کردید ، می تونید از خلاف راه های ریخته شده برش بدید ( رنګی رنګی میشه ، مخصوصاً هویجش خوش رنګه و یکم طعمش شیرینه باحاله ) ----> می تونید ساده در ظرف بچینید ، می تونید هم مثل رولت بپیچونیدش ...
اګر هم دورش هی مواد رو ریختید به ترتیب ، می تونید سالم بذارید تو دیس ...
قبلش ولی روغن رو تو تابه ریخته باشید
ترتیب رنګ رو اګر در ریختن مواد رعایت کنید قشنګ میشه ، طعمش هم مختلفه هر کدوم با اون یکی ، چیز جالبی از آب درمیاد ...
اګه پختید ، بعداً یقه ی منو نګیرید بګید بد بود ... مدلمه ، خیلی وقتا حال غذای تکراری ندارم ، اینجوری با تخم مرغ و سبزیجات بازی می کنم ...![]()

) :

علاقه مندی ها (Bookmarks)