دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: اگر نامردی ببینی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    روانشناسی بالینی
    ارسال تشکر
    29,978
    دریافت تشکر: 25,422
    قدرت امتیاز دهی
    43646
    Array
    نارون1's: لبخند

پیش فرض پاسخ : اگر نامردی ببینی

نقل قول نوشته اصلی توسط معمار حانیه نمایش پست ها
    [/b]
    بله درسته..

ممنون

پس بهتره بگیم 1 سال ، چون وقتی فقط تو قلبه و هیچ ارتباطی وجود نداره ،که نمیشه به شناخت رسید ... حالا که طرفین دارن به شناخت میرسن ، آقا پسر داره خودشو نشون میده

من به این خانوم سفارش میکنم ، دیگه فکر این آقاپسر رو بذاره کنار .... چون از صحبتهایی که الان بیان کردین ، گویا دخترخانوم هنوزم تو تردید هست که آقاپسر برگرده

ولی اگر این احتمال وجود داشته باشه که این پسر بعداز جواب رد شنیدن از خواهر و یا رها کردن اون ، دوباره برگرده ، جلب اعتماد سخت میشه ... این خانوم الان احساسی شاید تصمیم بگیره

ولی مطمئنا در ادامه ماجرا این شک و بی اعتمادی گریبانش را خواهد گرفت ... فردی که به خواهرش به چشم دیگه نگاه کرده ، چطور میخواد بعداز ازدواج نگاهش رو نسبت به اون خواهر حفظ کنه ؟

اینکه دخترخانوم به خاطر این حرفها اخلاقش رو تغییر بده ، به نظر من کار مناسبی نیست ، چون هیچ تعهدی نبت به هم ندارن

، تغییر خوب هست ولی به شرطی که مثبت باشه و در جهت پیشرفت فرد باشه

به عقیده من بهتر است که این خانوم دلایل ذکر شده رو به طور کلی برای آقاپسر بیان کنه و غرور خودش رو حفظ کنه و رابطه رو کاملا قطع ... یک مدتی دختر احساسات گرفتگی بعداز قطع رابطه

خواهد داشت که بعداز حدود 2-3 ماه یا یکی دوماه اینور اونور برطرف میشه ، به شرطی که تمام راههای ارتباطی رو با پسر قطع کنه

این فرد مناسب ازدواج با شما نیست

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي أَخْشَاكَ كَأَنِّي أَرَاكَ وَ أَسْعِدْنِي بِتَقْوَاكَ
    مجلـــه رویش ذهــن

2. 3 کاربر از پست مفید نارون1 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع