من کلان اعتدال گرام امروزه نمی شه گفت دخترهایی که اصلاح نمی کنند خوب اند ونمی شه گفت پسرهایی که ریش وسبیل دارند خوب اند امروز باید با واقعیت ها کنار امد چرا پسرها ودخترها ابروهاشون رو قبل ازدواج برمیدارند علت اصلیش ازدواجه در بیشتر موارد!!درمجردها وعلت دوم به علت اینکه امروزه ما انسان ها بیشتر ظاهر وظواهر رو می بینمیم وازظاهر خوشکل وخوشتیپ خوشمون میاد وبه نوعی این رو کلاس میدونیم اما واقعیت امر اینکه برای جلب توجه دیگران این کار رو انجام میدن ودوم اینکه خانواده هاشون بی قید وبند اند یعنی وقتی دخترشون ابروشیطونیه وپسرشون پدرومادر تذکر نمی دند بلکه دربرخی موارد تشویق هم می کنند !!اماامروزه مدل ومدگرایی وظواهری اراسته وخوشکلی یک عادت ویک نیاز درجامعه شده که همه افراد دوست دارند خودشون رو زیبا جلوه بدن اما مشکل اول کاره بعدش ازدواج این دو مشکل که حل بشه اما بازهم خانواده نقش اصلی رو برای جلوگیری از این حرکات انجام میده !!!درکل امروزه من به نوبه خودم می گم دختر باید ارایش ملایمی داشته باشه نه اینکه بگذاره صورتس پرمو بشه اونم دخترهایی که رشد مودرصورتشون زیاده نه دخترهایی که همین جوری خوب وخوشکل اند اما بازم ارایش می کنند این خوب نیست ویک نگاه به مادر بزرگ هایمان بندازیم باوجو اینکه پیرند اما پوستشون اگرچه چین وچروک داره اما خوب مونده ومی گم دخترا تا40 سالتون نشده این قدر ازکرم ورنگ های شیمیای استفاده نکنید این ها عوارض داره واین فاجه ست درایران که دختر از اول دبیرستان وچی بگم از دوران کودکی رژ لب می زنه وموهاش رو رنگ می کنه وتا دانشگاه هزار ویک کرم مصرف می کنه که خوشکل باشه اما نمیدونه که به سن 30 نرسیده همه ی این عوارض به سوراخش میاد وخیلی زشت میشه بعد ازدواج ازما گفتن بود!! اما برای پسرهایی که ابرو برمیدارند متاسفم خودشون رو انچه که هستند نشان بدند نه ظاهرشون رو درست کنند چون خورشید پشت ابر نمونه ویک روز واقعیت شون لو میره!!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)