با سلام به دوست عزیزم زهره جان:
گاهی وقتها به تو غبطه می خورم به این دل پاک و با ایمانی که داری خوش به حالت مطمئنم که خدا خیلی دوستت داره که این همه خصایل نیکو را به تو عطا کرده بعضی وقتها هم از کار خدا تعجب می کنم از اینکه تو را سر راه من قرار داده شاید بهتر باشد بگویم خدا چقدردوستم دارد که خواست با تو آشنا بشوم و از تو و امثال شما برای هرچه بهتر شدن زندگی دنیوی و اخروی ام از شما مدد بگیرم و از شما راهنمایی بخواهم احساس می کنم شما و دوستان دیگر در این سایت به منزله دست با محبت خداست که این گونه به کمک من می آید احساس عجیبی به من می گوید با اینکه من با شما از راه دور و ندیده و نشناخته با شما آشنا شدم ولی انگار سالهاست که شما را می شناسم شاید باورتان نشود ولی شباهت فکری و اعتقادی شما با من آن قدر زیاد هست که نمی دانم چه بگویم فقط می دانم به خاطر شما و این آشنایی خدا را شکر کنم.این مطلب و مطالب مفید دیگری که می فرستی شاهد عینی گفته های من هست چون هر مطلبی که می فرستی نه تنها جزء اطلاعات مورد نیاز من هست بلکه هر مطلب جدید شما تعجب بیشتر من می شود در پایان از اینکه سرت را به دردآوردم معذرت می خواهم ولی باورکن هرچه گفتم عین حقیقت هست شاید شما همان کسی باشی که من بارها و بارها برای رفع مشکل خودم و دیگران از خدا خواسته ام و خدا اینگونه و از طریق شما جواب دعاهایم را داده است مطمئن باش هر کمکی که حتی با نوشته به من یا دیگران می کنی خیری از آن خواهی دید من هم همیشه دعاگوی شما هستم. با تشکر گلم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)