مجید یحیایی
" Amon Bede "
مجید یحیایی
" Amon Bede "
ویرایش توسط نارون1 : 5th February 2014 در ساعت 10:02 AM
چند روزه "مرتضی پاشایی "
ویرایش توسط Sa.n : 5th February 2014 در ساعت 03:42 PM
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
آینه ها - فرهاد مهراد
دلم تنگه پرتقالِ من!
یه شب مهتاب... فرهاد
If you go away![]()
دلم تنگه پرتقالِ من!
تکنوازی سه تار
استاد لطفی
با سلام. چند روز پیش به طور اتفاقی به سایت شهید آوینی رفتم و آهنگ خدایی خدا غریبه را که راجع به خدا بود را دانلود کردم اسم خواننده اش یادم نیست ولی تلنگر خوبی برای من بود پیشنهاد می کنم که دانلود کردن و گوش دادن این آهنگ را از دست ندهید با تشکر.![]()
سوره واقعه هرشب ساعت 10 الان هم دارم گوش می کنم
با سلام. اینکه شما از سوره های قرآن هم برای دلخوشی و هم برای پرکردن اوقات فراغتتان استفاده می کنید به نظر من خیلی عالی است خدا اجرتان دهد ولی سوال من از شما این است چرا از بین تمام سوره های قرآن سوره واقعه را انتخاب کردید؟آیا دلیل خاصی داشت؟ راستش من خودم چند وقتی است که هر شب سوره های مختلفی را می بینم که یا دارم می خوانم یا قرار است بخوانم برای همین انتخاب سوره هایی که قرار باشد بخوانم براساس خوابی که در مورد سوره ای است که در همان شب در خواب می خوانم ممکن است یک آیه یا کلماتی از سوره خاصی باشد ویا اینکه کل سوره های جزء سی ام قرآن باشد و علت اینکه چرا به یک باره سوره ها را در خواب می بینم را نمی دانم وبرای من به یک مسئله واقعاً جدی تبدیل شده است چون که از قبل سابقه خوااب سوره را نداشتم شاید گاهی از اوقات خواب امامان را دیده باشم ولی خواب سوره ها را اصلاًندیده بودم لطفاً اگر دراین مورد راهنمایی خاصی دارید ممنون می شوم. با تشکر.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)