دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: یه سوال مهم دارم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

پیش فرض پاسخ : یه سوال مهم دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط نارون1 نمایش پست ها
    ممنون

جامعه انتظاراتی از دو جنس زن و مرد دارد و بر این اساس هنجار و تعریفی برای هریک قرار داده ، همانطور که گفتم از کودکی براساس هویت جنسیتی و نقشهای جسیتی تربیت می

شوند پس هریک در پیشرو انتظارات خود و جامعه ، اهدافشان را طرح ریزی کرده و برای رسیدن به اون هدف و جایگاه مورد نظر تلاش می کنند .

اگر شما خواهان عدالت و گذاشتن حقوق مساوی برای مرد و زن هستین ، پس باید با درنظر گرفتن تفاوتهایی که درواقع در هردوجنس دیده میشه ، این عدالت رو قرار بدین .

به نظر من نگاه شما یکسویه هست و تک بعدی ، در حالیکه ، موارد مورد اشاره شما طوریه که معطوف به یک جنس خاص نیست

شما میگین آرمانتون دیدن دختران و زنانی است که اشتیاق بیشتری برای زندگی داشته باشند ، من میگم آرمانتون رو به این شکل تغییر بدین که بشه ، دیدن جوانانی که اشتیاق

بیشتری برای زندگی داشته باشند .

میبینین که با تغییر واژه ها ، میشه افکارتون رو به سمتی هدایت کنین که کاربردیش کنین .

جامعه ای که شامل دختران و پسرا - مردان و زنان - هست ، این رو میطلبه که برای آرمانی کردن زندگی هردوجنس باید تلاش کرد .

نظرتون چیه ؟
    من میخوام این کارو انجام بدم اما دیگران چی؟
    وقتی پدر و مادر اون دختر بهش میگن دختر باید فلان باشه و فلان باشه و هنجار های واهی رو بهش تزریق میکنن تلاش های من یا مرد های دیگه برای عدالت برقرار کردن چه تاثیری میتونه داشته باشه؟
    دخترا تربیت شدند تا از ابزار هایی که میتونه بهشون درک و فهم میده اشتباها برای برآورده کردن یه سری انتظارات واهی استفاده کنند.
    در حالی که عدالت ما برای این به زنان روا داشته میشه که آنها مارو در جهت افزایش درک و فهم خود از جهان پیرامون خود و تکمیل اراده ما برای پیمودن این راه سوق بده.
    نتیجه کار ما به جای اینکه دختر رو در جهت تکامل ما سوق بده باعث دور شدن ما از مسیر درک بیشتر و گسترده تر دنیای اطراف مون میشه.
    موضوع اینجاست که ما انتظارات مون از زنان عوض شده باید برنامه خودمون رو عوض کنیم.به نظرم باید بیشتر روی افزایش درجه روشن فکری زنان تمرکز و سرمایه گذاری کنیم.

2. 8 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)