با سلام
من رشته ام روانشناسیه و جزء اساتید نیستم، من اطلاعات زیادی از تاریخ تربیت زنان در غرب یا بطور اخص در شرق ندارم،
مسائل اجتماعی و خانوادگی با توجه به تجربیات دیگران نیز گاهی قابل حلاجی خواهد بود ،
آنچه که موجب درمان ریشه ای اکثر مسائل می شود به نظر من با شناخت از خود ، تعریف دقیق از ویژگیهایی که شما ذکر کرده اید : موفقیت ، عدالت، برابری حقوق زن و مرد و سازندگی است.
آنچه را شما گفته اید بعضا وجود دارد، گاهی دیده می شود پسرا هم از مرد بودن در زندگی تعریف جدیدی ارائه می دهند و تغییراتی در معیارهای وظایف محوله داده اند ، مثلا داشتن همسر تحصیلکرده و شاغل، خانواده پولدار و کم جمعیت،
شما با مسئله ای روبرو شده اید و مصداق آنرا دیده اید ولی نباید آنرا تعمیم دهید، چون با نگاهی گذرا در خانواده خود حتما دختران و زنانی را پیدا خواهید کرد که همچون لباسی برای شوهر خود هستند و سهمی خوبی را در زندگی ایفا میکنند، و همچنین پسران.
استرس راجع به آینده و سرنوشت یک استرس لازم و بجاست ، چون وارد شدن به مرحله ای جدید از زندگی و شریک کردن شخصی از جنس دیگر در بقیه زندگی ، استرس زاست که با مطالعه راجع به شریک جدید و شناخت کمی از او میتوان استرس کم کرد.(مورد "استرس" را هم زن و هم مرد تجربه میکنن)
با تعریفی که از آرمان خود دارید به دنبال یک مورد هم کفو خود باشید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)