دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: عوامل دخیل در ارتباطات اجتماعـــی مناسب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    روانشناسی بالینی
    ارسال تشکر
    29,978
    دریافت تشکر: 25,422
    قدرت امتیاز دهی
    43646
    Array
    نارون1's: لبخند

پیش فرض پاسخ : عوامل دخیل در ارتباطات اجتماعـــی مناسب

نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده ذوقی نمایش پست ها
    سیستم اموزشی ایران دارای مشکل هست همه ما میدونیم و حتی همین الان در مورد همین مسئله صحبت و بحث هست در واقع ما چیز مفیدی به جز مفاد درسی یاد نمیگیریم در ضمن در خانواده هم که باید گفت خانواده های ایرانی در مورد الگوهای درست رفتاری اطلاعاتی ندارند و همه فکر می کنن بهترین رفتار رو با فرزندانشون دارند. اما در خارج از کشور برای فرزندان و همچنین تربیتشون اهمیت زیادی قائلن و از کودکی بچه باید موارد دیگری رو هم اموزش ببینه، با فرزندان ایرانی اصلا در مورد مسائل جنسی صحبت نمیشه جناب عبدالله من نمیدونم چقدر از امار پسر بچه های همجنس باز و یا خیلی مسائل که مطرحه در جریان هستین، ما می اموزیم اما با استفاده از تجارب خودمون و گروه های همسن خودمون که اونها هم اطلاعات درستی ندارند چون اگه کسی بخواد کمکی هم تو این امر بکنه مسلما چون خودشم اموزش ندیده ربط میده به سن و تجربه ش و اگر طرف مقابل جوان و مغرور باشه.. نتیجه ش رو خودتون می تونید درک کنید البته تمامی افراد به این صورت نیستند ما با مشکلاتی که در جوامع توسعه نیافته وجود داره از جمله سیستم اموزشی، دوشغله بودن پدر و کارمند بودن مادر و... روبرو هستیم برنامه ریزی درستی هم در این زمینه صورت نگرفته در حال حاضر زیاد شدن دانشگاه ها و قبول دانشجویان بدون کنکور معضلات دیگه ای رو هم بوجود اورده. به نظر من ما ایرانی ها چون هیچوقت الگوی صحیح رو ندیدیم البته در بعضی موارد نادر شاید کسی دیده باشد الگوهای ما دوستان، پدر، مادر، و.. هستند که اونها هم اموزش درستی ندیدن درصد بالای طلاق در ایران فکر می کنید به خاطر چیه؟ به نظر من منافات اموزش های دیده شده و الگوی صحیحی که هر زوجی انتظار داره که اونو تجربه کنه چه بپذیریم چه نپذیریم ما با الگوهای پدر و مادرمون وارد یه زندگی میشیم و نقش های اونا رو بر عهده میگیریم تا مشکلاتی که تو زندگی اونا وجود داشتو در زندگی خودمون حل کنیم اما نتیجه ش میشه طلاق چون در انتخاب الگوی خودمون از همون ابتدا اشتباه کردیم. درصد سرانه مطالعه ایران بسیار پایینه، قوانین اموزشی ددرستی نداریم، بنده هم دوست دارم وقتی میگم ایران همه چی اوکی باشه اما...
    در مورد ازمون و خطا هم درست گفتم راه دیگه ای نیست برای مثال دختران ایرانی در روابطشون از این روش استفاده میکنن یا درست از اب درمیاد که درنتیجه میشه شکل پدرش یا خطا که تمام احساسات و ایندشو خدشه دار میکنه، ما به الگوهای صحیح میگیم بچه مثبت و دوستی با اونها حوصلمونو سر میبره،راه دیگه ش اموزش و یادگیریه که کمتر کسی انجامش میده، ولی به هر حال کسایی هستن.
    در مورد مکاتب اجتماعی مکاتب با توجه به زمان خودشون شکل گرفتن و اگه بخوایم بررسی کنیم که ایران چقدر با ایده ال فاصله زمانی داره مکاتب اجتماعی نو ظهور بیشتر در موردش صدق میکنه. البته از مکتب بگذریم چون اون مکاتب برای الگوهای غربی تنظیم شدن. الان به نظر شما جامعه ما سالمه؟ خوب همه ما از بیکاری، اعتیاد، طلاق، اختلاص، دروغف ریا، کلاهبرداری، تجاوز به عنف و... شاکی هستیم.
    من اصولا با کسی ارتباط برقرار نمیکنم، چون هنوز به قول معروف چای نخورده میخواد پسرخاله بشه و از زندگی خصوصی ادم... بنابراین اولویت من پرایویسی هستش. ولی با کمی دقت میبینم گروه هایی که باهم در ارتباط هستن از نظر ظاهری هم رده ان. من اگر بخوام با کسی ارتباط برقرار کنم قبل از درگیر شدن اولش فکرامو می کنم تا به اون طرفم اسیب نزنم.
    همه ی جوامع دارای طبقات اجتماعی هستن چه من بگم چه نگم این مسلمه که یه عده سرمایه دار و یه عده متوسط و.. وجود داره همه که نمی تونن در یک سطح باشن من با فاصله طبقاتی موافق نیستم و کشورای سوسیالیستو ترجیح میدم.

سلام

من با آزمایش و خطا در اینجا مخالفم ، آزمایش و خطا یکی از راههای یادگیری هست ، درحالیکه راه دیگه ای نباشه ، با آزمون و خطا ما تصادفا ارتباط برقرار میکنیم ، همش باید در چالش

و جنجال فکری با خودمون باشیم ، بذار این راه رو امتحان کنم ، شاید این راه با این فرد درست ازکار دراومد و تونستم درست ارتباط برقرار کنم یا شایدم نه ... ولی سوال اینجاست ، تـــا

کـــی ؟؟؟ یه زمانی میرسه که دیگه بسه دیگه ، نه ؟؟ باید به نشاه های محیط و افراد و تجربه و تقابل نشانه های مشابه و متفاوت ، توجه کنیم ... باید یادبگیریم که با هرکسس به چه

شکلی ارتباط برقرار کنیم شاید همین اعتیاد و طلاق و آسیب های دیگه به خاطر همین ارتباطات ناسالم و آزمایش و خطاست ... چرا فــرد قبل از آزمایش و خطا ، به قول خودتون قبلش

فکـــر نکنن که متحمل آسیب نشن ؟

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي أَخْشَاكَ كَأَنِّي أَرَاكَ وَ أَسْعِدْنِي بِتَقْوَاكَ
    مجلـــه رویش ذهــن

2. 3 کاربر از پست مفید نارون1 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)