سلام دوست من
ببخشید اگر اونجور که باید باهاتون همکاری نشد....یعنی نکردم
درمورد این موضوع شما میتونید خلاصه رو در سایت قرار بدید و برای افرادی که مطلب رو بصورت کامل و جامع میخوان در فایل پس دی اف قرار برای دانلود قرار بدید
یا میتونید متن رو کامل بذارید فقط جملات مهم تر که میتونه معنی کلی رو به فرد برسونه رو بولد کنید تا افرادی که فرصت مطالعه همه مطلب رو ندارن با خوندن همون مطالب بولد شده به اطلاعاتی که میخوان برسن
البته اینه فقط جنبه پیشنهادی داشت ممکنه دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشن![]()

بهتر بگم برخی مدیران
من واقعا سر این موضوع ناراحت شدم ولی باز به کارم ادامه دادام ولی میبینم نمیشه الان یه مشکلاتی به وجود اومده که اگر مدیران همکاری میکردن این مشکلات پیش نمیومد یا اگر پیش میومد به حداقل میرسید.به طور مثال میتونم مشکلی که در این دو موضوع ای که قرار دادیم رو بگم موضوع شیطان پرستی رو که قرار دادم کلی اعتراض شد که مطلب انقدر نباید طولانی باشه که نشه خوندش مطلب طولانی بود ولی واقعا کامل و جامع بود و واقعا فکر نمیکنم چیز اضافی ای درش بوده باشه هر چه بود لازم بود.ولی به خاطر احترام به دوستان تصمیم گرفتم مطلب خلاصه تر باشه که در موضوع بیماری ام اس اجراش کردم و مطلب رو واقعا خلاصه ارائش دادم که باعث شد یک سری مطالب جا بیفته و این دفعه این مشکل به وجود اومد که کامل نیست من خواهش میکنم الان به من بگید چی کار کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)