دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: خواص گیاهان و ویژگی های آنان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #9
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23075
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    '' ګیاه کدو حلوایی ''

    نام های دیګر : قرع - قَرح - یقطین .

    مشخصات : ګیاهی است از خانواده ی کدو Cucurbitaceae ، یک ساله ، علفی و خزنده که انواع مختلف دارد و میوه ی آن بسته به نوع کدو ، شکل می ګیرد . برګ های آن قلبی ، پهن ، با دمبرګ بلند ، پوشیده از کرک زبر و ګل های آن زرد رنګ می باشد که به صورت ګل ماده و ګل نر روی یک پایه قرار دارند . ریشه اش باریک و بلند ، کمی شیرین و سکر آور است . کدو در اغلب مناطق کشور کاشته می شود .



    '' میوه ی کدو حلوایی ''


    طبیعت آن : سرد و تر است .

    ترکیب شیمیایی : در یک صد ګرم قسمت قابل خوردن کدو حلوایی به طور خام موارد زیر وجود دارد :

    آب 91 ګرم - پروتئین 1 ګرم - چربی 0.1 ګرم - مواد قندی و هیدرات های کربن 5.4 ګرم - خاکستر 0.8 ګرم - کلسیم 21 میلی ګرم - آهن 0.8 میلی ګرم - سدیم 1 ګرم - پتاسیم 340 میلی ګرم - تیامین 0.05 ګرم - رایبو فلاوین 0.11 میلی ګرم - نیاسین 0.6 ګرم .

    ویتامین ها : 1600 واحد بین الملل A - 9 میلی ګرم C در آن وجود دارد .

    خواص درمانی :

    1. اګر آن را بخورید انسداد مجاری را باز می کند ، مدر است ، برای رفع یرقان مفید می باشد ، برای پیش ګیری از انواع سرطان مفید است و خطر ابتلا به سرطان ریه ، نای ، معده ، مثانه ، حنجره و پروستات را کاهش می دهد .

    2. اګر بدون شکر پخته و خورده شود ، قدرت حافظه را زیاد می کند ، خنک کننده است ، عطش را تسکین می دهد ، برای افراد ګرم مزاج و صفراوی غذای مناسبی است ، ګرمی و التهاب کبد ګرم را فرو می نشاند .

    3. آن را بپزید ، بعد با فشار آب آن را بګیرید و 150 تا 300 ګرم از آب آن را با عسل مخلوط کرده و بخورید . ملین و مسهل معتدلی است و اګر آب آن را با تمرهندی و شکر مخلوط کنید و بخورید ، مسهل صفرای سوخته و پاک کننده ی روده ها و کلیه است و برای تسکین تب های ګرم نافع می باشد ، برای تسکین حرارت دماغ ، وسواس ، جنون و سردردهای ګرم نافع است .

    4. مربای کدو بدن را تقویت کرده و ضعف بدن را زایل می کند ، لاغری طبیعی را مرتفع می سازد و قدرت و نشاط فراوان به انسان می دهد .


    ادامه دارد ...
    ویرایش توسط "VICTOR" : 4th February 2014 در ساعت 12:38 AM

  2. 2 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مایکروسافت به دنبال ادغام ویندوزفون و ویندوز آر.تی
    توسط vahid5835 در انجمن اخبار تلفن همراه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2013, 12:00 PM
  2. آموزشی: به 10 دلیل ویندوزتان را به ویندوز سرور 2008 r2 بروزرسانی کنید
    توسط آبجی در انجمن آموزش نرم افزار
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 25th February 2010, 11:46 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 27th November 2009, 01:50 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th November 2008, 04:50 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •