
یار همراه
دکتر منیر مامنی متخصص داخلی و تغذیه گفت: مصرف گندم موجب پیشگیری از خونریزی، درد سینه، سرفه و درد پهلو میشود.
وی افزود: این غله، چاق کننده، اشتها آورو مقوی است و آرد آن برای سرفه بسیار مفید است.
این متخصص اظهار داشت: مصرف ساقه گندم در رفع مسمومیت، اختلالات کبدی، صفراوی، یبوست و سردرد بسیار موثر است.
مامنی خاطرنشان کرد: گندم پخته و بو داده نفاخ و دیر هضم است پس باید همراه شیرینی مصرف شود.
شایان ذکر است، بیماران مبتلا به انسداد عروق از مصرف گندم اجتناب کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
منبع:http://www.shahrekhabar.com/medical/1391402700465751
عشق و ازدواج مثل نماز است..نیت که کردی دیگر نباید به اطراف نگاه کنی..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.


پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)