اگه منظورتون ایرانه،شاید...
ولی نمیشه نقش مطالعه را در موفقیت کارکنان بی تاثیر دانست،به نظر من یک کارمند وقتی در رابطه با حوزه کاریش یا به دنبال علایقش مطالعه داره،ذهنیت بهتری نسبت به شغل وجایگاهش در سازمان پیدا میکنه و شاید همین امر باعث افزایش رضایت شغلی اش بشه چون پیش میاد که نارضایتی فرد از شغلش ناشی از عدم آگاهی از جنبه های مختلف شغلی اش یا عدم آگاهی نسیت به جایگاهش در سازمان باشه،از طرفی بازم به نظر من مطالعه زیاد و صحیح نقش خوبی در رشد شخصیتی فرد داره که نتیجه اون برای یک سازمان میتونه افزایش خودکنترلی در افراد بشه و هزینه کنترل را در یک سازمان کاهش بده و به دنبال آن افزایش بهره وری.
فرد وقتی با مطالعه بتونه به رشد شخصییش کمک کنه به استعدادهای خودش پی میبره،خلاق تر میشه و زنجیره اتفاق های خوب دیگه که همگی در نهایت به پیشرفت فرد در زندگی کمک میکنند.
از طرفی مطالعه شاید باعث کاهش تعارضات در سازمان بشه،شاید من اشتباه میکنم ولی به نظرم افرادی که اهل مطالعه هستند بهتر فکر میکنند،کمتر عصبی میشوند،درک تفاوت ها براشون راحت تره،در قبال انتقاد کمتر عکس العمل های تند نشون میدن و ...
نتیجتا مطالعه میتونه نقش خوب وسازنده ای برای سازمان و فرد داشته باشه(کمتر پیش میاد که هدف های سازمان وهدف های فرد در یک راستا قرار بگیرند)پس مطالعه میتونه بستری برای کمک به هماهنگ کردن اهداف سازمان با اهداف فرد باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)