دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

موضوع: خواستگار دارم ولی پرده بکارتم را از دست داده ام ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31284
    Array

پیش فرض پاسخ : خواستگار دارم ولی پرده بکارتم را از دست داده ام ...

نقل قول نوشته اصلی توسط نی لو نمایش پست ها
    یعنی وقتی یک کسی هم روزی هزار بار تهمت می زنه ، حــــرام می خوره ، غیبت می کنه ، مسخره می کنه ، چشم چرانی می کنه ، با نا محرم صحبت ِ غیر ضروری می کنه ، یعنی شد بد ؟ شد غیر سالم ؟ ... یعنی باید بگرده و با دختری که هر روز با این و اون حرف می زده و غیبت می کرده زدواج کنه ؟؟؟؟؟ .
    بله به نظرم این فرد دچار آلودگی میشه و احتمال غرق شدنش بسیار بالاست. صحبت غیرضروری با نامحرم چیزی نیست که بشه گف این فرد از لحاظ روحی و روانی سالم هست. این فرد از لحاظ روحی و روانی دچار بیماری هست. اینجا فقط از موردی میشه حرف زد که برگشته به مسیر زندگی.
    افرادی که برنگشتن نمیتونن ادعا کنن که ما هم سالم روحی و روانی هستیم. فردی که برگشته اصلا قابل قیاس با چنین افرادی نیست.

افرادی که راه غیر سالم را انتخاب میکنند نمی توانند خود را در مسیر حق بدانند. تا فرد برنگشته باشه نمیتواند ادعای سالم بودن داشته باشد. بله چنین فردی بیمار هست.انتخاب با این شرایط محدود میشه به افرادی تقریبا مثه خودش چون خدا نمیذاره بندۀ پاکش با زندگی در کنار این فرد آلوده بشه مگر اینکه عمل فرد باعث افتادن در دام بشه یا باعث نجات فرد و تلنگر از طرف خدا و توسط فرد سالم باشه. در چنین شرایطی که برنگشته نمیتواند بگوید من برنگشتم اما از چشمۀ زلال استفاده میکنم. این نمی شود.
    صحبت غیر ضروری با نامحرم به شدت نهی شده. حتی در کتاب مفاتیح الجنان هم می توانید هشدار و لعن مولاعلی(ع) را در مورد افرادی که در بازار و اجتماع دوش به دوش هم و مخلوط هستند رو بخونین. (مولا برای مردم عراق سخنرانی میکردند.)

فقط اون فردی که برگشته و توبه نصوح کرده میتونه در این مسیر قرار بگیره نه فردی که بگه بعدا برمیگردم و...

یه پیرمردی بهم گف تو الان جوانی باید با دخترها بازی کنی و جوانیت رو بکنی بعد که به سن من رسیدی خودتو این شکلی بکنی(ینی راه درست رو بگیری) این نمی شود.

فقط افراد توبه کننده که برگشته اند حق دارند صحبت بکنند و به وعده های داده شده امیدوار بشوند. از کجا علوم فرد بعدا موفق به توبه شود. بعلاوه با گذشت زمان میزان آلودگی بیشتر و بیشتر می شود.
    ویرایش توسط عبدالله91 : 1st February 2014 در ساعت 03:12 PM

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 7 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)