بله به نظرم این فرد دچار آلودگی میشه و احتمال غرق شدنش بسیار بالاست. صحبت غیرضروری با نامحرم چیزی نیست که بشه گف این فرد از لحاظ روحی و روانی سالم هست. این فرد از لحاظ روحی و روانی دچار بیماری هست. اینجا فقط از موردی میشه حرف زد که برگشته به مسیر زندگی.
افرادی که برنگشتن نمیتونن ادعا کنن که ما هم سالم روحی و روانی هستیم. فردی که برگشته اصلا قابل قیاس با چنین افرادی نیست.
افرادی که راه غیر سالم را انتخاب میکنند نمی توانند خود را در مسیر حق بدانند. تا فرد برنگشته باشه نمیتواند ادعای سالم بودن داشته باشد. بله چنین فردی بیمار هست.انتخاب با این شرایط محدود میشه به افرادی تقریبا مثه خودش چون خدا نمیذاره بندۀ پاکش با زندگی در کنار این فرد آلوده بشه مگر اینکه عمل فرد باعث افتادن در دام بشه یا باعث نجات فرد و تلنگر از طرف خدا و توسط فرد سالم باشه. در چنین شرایطی که برنگشته نمیتواند بگوید من برنگشتم اما از چشمۀ زلال استفاده میکنم. این نمی شود.
صحبت غیر ضروری با نامحرم به شدت نهی شده. حتی در کتاب مفاتیح الجنان هم می توانید هشدار و لعن مولاعلی(ع) را در مورد افرادی که در بازار و اجتماع دوش به دوش هم و مخلوط هستند رو بخونین. (مولا برای مردم عراق سخنرانی میکردند.)
فقط اون فردی که برگشته و توبه نصوح کرده میتونه در این مسیر قرار بگیره نه فردی که بگه بعدا برمیگردم و...
یه پیرمردی بهم گف تو الان جوانی باید با دخترها بازی کنی و جوانیت رو بکنی بعد که به سن من رسیدی خودتو این شکلی بکنی(ینی راه درست رو بگیری) این نمی شود.
فقط افراد توبه کننده که برگشته اند حق دارند صحبت بکنند و به وعده های داده شده امیدوار بشوند. از کجا علوم فرد بعدا موفق به توبه شود. بعلاوه با گذشت زمان میزان آلودگی بیشتر و بیشتر می شود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)