دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: سؤال در مورد کاج مطبق

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23074
    Array

پیش فرض پاسخ : سؤال در مورد کاج مطبق

نقل قول نوشته اصلی توسط *FATIMA* نمایش پست ها
    سلام

1/ در همه موارد اول سوراخ زهکش بازدید میشه ببین بسته شده یا خیر

2/ مطمئنی موقع تعویض گلدان هیچ صدمه ای به ریشه های درختت نزدی ؟! اگه صدمه زدی و این صدمه جزئی باشه خب مشکلی نیست و نگران نباش گیاه دوباره خودشو ترمیم میکنه ، ولی اگه صدمه جدی هست که ...

3/ از آبیاری زیاد خودداری کن ، در کنار منبع حرارتی قرار نده ، در مقایل سرما و باد نیز قرار نده ، در مقابل نور شدید هم قرار نده

4 / یه بیماری هم هست به نام پوسیدگی ریشه ! ریشه های گیاه رو نگاه کن ، ببین قهوه ای یا سیاه نشدند !!!!! در این صورت باید از اتریدیازول استفاده کنی و رطوبت مناسبی برای گیاه فراهم کنی
    سلام فاطیما خانم

متشکرم ...

سوراخ زهکش درسته ، دوم من که ګلدون رو عوض نکردم ، جناب آقای کار بلد تعویض کردن و من هم نبودم ، ایشون فقط ګفتن که ګل داره از پایین خشک میشه ، هیچی دیګه هم عنوان نکردن ... ریششم که من نمی تونم نګاه کنم !

شرایط رو هم که مطرح کردم ...

راجع به بنجامین هم یه سؤال دیګه پیش اومد ، دو تا بنجامین داریم که نوعشون با هم فرق داره ، یکی ای که داشت خشک میشد یعنی نصفش خشک شد ، وقتی ګلدونش رو عوض کردیم ازون موقع چند دونه بیشتر جونه نزده و برګ درنیاورده ، شاخه ی خشکشم که نصف ګل محسوب میشد قطع کردیم ، اما اون یکی دیګه با تعویض ګلدون شاید نزدیک 150 تا برګ دراورد !!!

اینم تصاویرشون الآن ګرفتم ، نور خوب نیست دیګه ببخشید ...

این کاج ، البته اینقدر تیره نیست ، نور الآن شبه بده ... دیګه یکم زیادی وضعش خرابه

اینم بنجامین خوبه ، باز عکس بد افتاده وګرنه مثل درخت پرتغاله ... اونم که تو ګلدون کاشته شده علف هرز نیست ، ګل نرګسه

اینم خشک بی جون این خیلی بزرګ بود ، نمی دونم چرا اینجوری شده ، بزرګترین شاخش که قطع شد ، از نصفم کمتر شد
    یادمه یک زمانی تو حال آهنګ ګوش میدادم خوب رشد می کرد مشکلش اینه جوونه نزده زیاد اینو از همه بیشتر دوسش داشتم و دارم

یک ګل دیګم داریم هی رشد میکنه هی برګای پایینیش میریزه ، هی بزرګ میشه هی میریزه ! نمی دونم اسمش چیه ، برګاش صورتی و سبزه و باریک ، توصیفش سخته

خب دیګه راهکارهاتون رو ارائه بدید لطفاً برای بهبود وضع ګل ها ...
    ویرایش توسط "VICTOR" : 31st January 2014 در ساعت 08:42 PM

2. 2 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع