دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

موضوع: خانوم شما برای من آرایش کرده...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31284
    Array

پیش فرض پاسخ : خانوم شما برای من آرایش کرده...

نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده ذوقی نمایش پست ها
    هر کسی از مرد بودن تعریف خاص خودشو داره نمی تونیم صرفا بگیم که تعریف شما
    بنده مرد رو تعریف نکردم بلکه صفتی که داره رو گفتم. همچنان که زن صفت خاصی داره.

چرا همه باید به مکتب رجوع کنن
    مگه فرد بی مکتب هم داریم؟ باید و نبایدهای هر فردی رو مکتبش تعریف میکنه. شاید برداشت دیگه ای از مکتب کردین. فردی که مکتب نداره بی هویت هست. این مختص اینجا نیست در تمام دنیا چنین هست.

اما واقعیت چیز دیگریه و هرچه صحبت کنیم به هر حال درحال رخ دادنه و این نشون میده خیلیا با نوع دیدگاه شما مخالفت دارند
    اگه مخالف نبودن باید شک کرد. وضع دنیارو ببین. اینه تفکرات شعارگونۀ آزادی. اینه تفکراتی که بچه ها و زنان بی پناه را تکه تکه می کنند و... اگه بیشتر مردم دنیا با تفکرات بنده موافق بودن و دنیا این شکلی بود بنده به تفکراتم یقینن شک میکردم. مسیر را نگاه بکنین متوجه میشین که مسیر اشتباهی را دنیا داره طی میکنه.

پیشنهادم اینه که مردا باید روی خودشون کار کنن و خانمها هم کمی بیشتر به این مسائل توجه کنن.
    این یک پیشنهاد کلی هست که ما هم میگیم مردها چشم را نگهدارن و زنها حجاب نرمال داشته باشن. و می دانیم که تحقق نمی یابد. بنده روی خودم کار میکنم و اینجا هم طبق وظیفه ام از حجاب دفاع میکنم.اونم با دیدن واقعیات.
    ویرایش توسط عبدالله91 : 27th January 2014 در ساعت 01:02 PM دلیل: خاسی رو ویرایش کنم و خاصی بنویسم

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 5 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع