بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بحث رو از یه جایی مطالعه کردم نه همش رو ، و جواب همین قسمت رو میدم که فرمودید مردا لذت می برن خب ببرن !
بله قبول دارم خب لذت برن به ما چه ؟! این بر میګرده به دین یا همون مکتبی که من نوعی دارم ، اګه اسلام باشه خب بحث این پیش میاد که اون فرد با نګاه کردن حرام ( همون نګاه نافذ و ... ) ګناه می کنه ، درسته ؟ خب در این صورت ګناه اون فرد که مطلقاً به ګردن خودش نیست ! ما هم اینجا سهمی داشتیم و این میشه که یه بار اضافی ګناه به دوش ما هم کشیده میشه ... تو این دنیا همه چیز به هم مرتبطه چرا که باید یه چرخه رو راه اندازی کنه ، و ګوشه ای از این ارتباطات رو به طور کلی انسان می تونه درک کنه ، این هم یه ارتباطه که مقیاسش رو ذهن ما ګنجایش درک نداره و ما تعیین کننده ی میزانش نیستیم اما همین اندازه که بدونیم ما هم نقشی در این ماجرا داریم کفایت می کنه تا نقشمون رو به نحو احسن انجام بدیم ...
اګه دینمون اسلام نیست میشه از منظرهای دیګه ای به موضوع نګاه کرد مثال میګم : 65 الی 70 درصد وزن بدن رو آب تشکیل داده و نمیدونم بحث انرژی ها روی آب رو قبول دارید یا نه ، در هر صورت یکی از علل این می تونه باشه ، وقتی خانمی با ظاهر بی حجاب پا به بیرون از خونه میذاره ، تمام نګاه ها انرژی منفی ای رو به فرد القا می کنه ، حتی دیده شدن مو ... چطور توصیه شده خانمی از بین دو آقا عبور نکنه چرا که انرژی هایی به فرد ساطع میشه که به صلاحش نیست و اثر ناخوشایندی در فرد میذاره ؟ اینم همون طور هست ... حالا خانمی با چنین وصفی میره بیرون و سرشار از انرژی منفی که روی تک تک سلول های بدنش اثر ګذاشته به خونه بر میګرده ، فکر نمی کنم بتونه نقش خودش رو در خونه به نحو احسن انجام بده ؟! می تونه ؟ بالاخره اثراتی روی فرد ګذاشته ...
جالبه بالاخره هر کس به نسبتی در روز از این انرژی ها دریافت می کنه که شامل افراد باحجاب هم میشه اما خب به تبع خیلی کمتر ، و راهش رو اسلام خوندن نماز معرفی کرده ، کاری ندارم به این موضوع ...
در هر حال با دیدهای متفاوت در عمقش نه در ظاهر به این نتیجه میرسیم که داشتن حجاب به نفع خود خانم هست علاوه بر این که به نفع جامعه و غیره هست که خب بګذریم . پس به ما هم مربوطه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)