یار همیشگی
تو فیلم که آدرس اول ارائه کردین
برای اولین بار که به اون مدار متصل کرد که در تصویر مشخص است جرغه ای زد و برای بار دوم جریان برق را که یک اتصال کوتاه داد لامپ روشن ماند
اینجا یک سوال برام پیش امد
آیا کلا تو این روش به همین ترتیب کار انجام می شود؟ یا خیر این مورد شانسی بود
اگر این را مشخص کنید شاید بشه گفت چرا لامپ روشن می ماند و فقط یکم از توان اون کاهش پیدا می کند.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
استعدادهای برتر
مشابهش رو تو اخبار دیدم که با یه آنتن فلزی کمتر از 10 سانتی و یه مدار که به نظر هیچ ربطی به توید انرژی نداشت! و فقط مبدل ولتاژ بود
یک لامپ 100 وات رو به مدت 1ثانیه در هر 10 ثانیه اگر درست یادم باشه روشن میکرد
تو اخبار صدا و سیما به عنوان اختراع یک دختر 17-18 ساله(دبیرستانی) نشون داد که اگر باز هم درست خاطرم باشه
میگفت از مغناطیس زمین کمک گرفته
شاید هم فقط از امواج مغناطیسی موبایل و وایرلس و.... کمک گرفته باشه!
ولی اگر وجود داره پس چرا؟؟؟؟ ساخته نشده در ابعاد بزرگش؟
دلیلش رو اگر ندونم دیوونه میشم یا میگم کلا خالی بندی محض هست
همکار تالار مکانیک
باید همون مبدل انرژی که گفتید؛ باشه. وگرنه راه دیگه ای نیست.ذهنت رو بی خود درگیر این طرحهای چرند نکن. اینقدر توی اینترنت از این چرندیات زیاده.
ضمن اینکه انتقال الکتریسیته از طریق موج الکترومغناطیس، در مقیاس صنعتی اصلا بازدهی نداره؛ چون میزان انرژی امواج با مجذور فاصله از منبع موج رابطه عکس داره.نیکلا تسلا هم کل ثروتش و اعتبارش رو سر انتقال بی سیم الکتریسیته به باد داد.
استعدادهای برتر
بله کاملا صحیح
ولی چیزی که منو دیوونه میکنه اینه که این اختراع در ایران ثبت بشه
چیزی که منو بیشتر دیوونه میکنه اینکه اعتبار یک برنامه ی خبری با پخش این خبر به باد میره اون هم تلویزیون رسمی ایران!
و بدتر از همه شکی که پیش میاد - شاید اونا درست میگن!!!
باید جواب داده بشه - اگر میشه چطوری؟ و اگر نمیشه چرا ثبت میکنن بعد تو اخبار پخش میشه؟؟!!!!!
فعلا که هیچکدوم رو نمیدونم!@!
همکار تالار مکانیک
دوست آشنا
به نظر من، احتمالا نوعی مدار inverter سوئیچینگ افزاینده است. در یک لحظه ابتدائی، خازن بدون قطبیت ولتاژ بالای مدار (قطعه زرد رنگ) شارژ می شود و با استفاده از تبدیل تدریجی انرژی پتانسیل ذخیره شده در آن به 220 ولت (با بازده نسبتا بالای مدار سوئیچینگ)، می تواند تا مدتی لامپ را روشن نگه دارد. دقت کنید که در اینجا انرژی «خلق» نمی شود بلکه، ابتدا مقدار مطلوب آن ذخیره شده و سپس به آرامی مورد استفاده قرار می گیرد.
جرقه ابتدائی را هم می توان حذف کرد. در واقع اگر تعدادی از قطعات اضافی برای:
1_ تضمین اتصال اولیه ولتاژ اصلی به مدار، در لحظه عبور از صفر ولتاژ برق شهر (Zero Cross Detection Circuit)
2_ قطعاتی جهت راه اندازی نرم برای جلوگیری از اینکه خازن (از نوع الکترولیت بدون قطبیت)، در لحظه اول شروع به شارژ خود، حالت اتصال کوتاه را سبب نشود
به آن اضافه شود؛ جرقه ابتدائی هم حذف می شود.
*برای اونهائی که امکان مراجعه به سایت ذکر شده برای دیدن فیلم رو ندارند، امکان دانلود فیلم از آدرس زیر وجود دارد:
http://uplod.ir/auduodb2446u/videoplayback_2.htm
ویرایش توسط نو آور : 20th January 2014 در ساعت 04:04 PM
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
اگر کسی ذهنش پر از اینجور ایده ها باشه ، باید چیکار کنه؟ من نمیدونم اون چیزایی رو که در ذهنم هست رو چطوری باید طراحی کنم. اصلا کی طراحیش میکنه؟ اونی که در ذهنم هست و تصورش کردم رو چطوری باید در قالب یه جسمی طرحش کنم؟
همکار تالار مکانیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)