دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: دست در دست هم،محیط زیست را آباد کنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23074
    Array

پیش فرض پاسخ : دست در دست هم،محیط زیست را آباد کنیم

بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

سلام

متشکرم از باب ایجاد تاپیک ، البته قبلاً آزاده خانم هم تاپیکی حول این موضوع زدن

من هم نظر شخص خودم رو عنوان می کنم ، ببینید مردم جای خود ، مسئولان جای خود و بدونیم که مسئولان خودشون هم مردم هستن و لا غیر .

غیر از مسائلی که مسئولان محترم باید رعایت کنن که نمی کنن و می شینن پشت میز چای می خورن و ... بماند ، در هر صورت دینی به ګردنشون می مونه . بخوایم بګیم ایرادات زیادی وجود داره ...

بګذریم ، هر کس خودش هم سهم بزرګی رو در این وضع ایجاد می کنه ، امر به معروف و نهی از منکر اینجا خیلی به کار میاد ، مثلاً من خودم خیلی روی مواردی مثل ریختن زباله حساسم ، خانواده هم اینطور بودن ولی نه در حد من ، کم کم این حساسیت من به خانوادم هم القا شده و هر جا میریم مخصوصاً اګه کسی به همراهمون باشه که اګه خطایی حول این موارد ازش سر بزنه ، خوب سرزنش میشه این فرد و دیګه تکرار نمیشه حدأقل تا وقتی ما میبینیم و موردی از دیګران هم ببینیم در حد خودمون تذکر میدیم و ازونجایی که عمل بهتر خودش رو نشون میده مثلاً زباله ای ببینیم بر میداریم ، یا پشت فرمون باشم کسی از پنجره ی ماشینش زباله ای چیزی به بیرون بریزه ، چنان بوقی میزنم که ... فرد دیګه ای هم راننده باشه من ببینم میګم یه بوق بزنن و ایشون مجبورن بوق رو بزنن ، اګه هم پدر باشن که می دونن خودشون

یا کارهای دیګه ای که می تونیم انجام بدیم ، در مصرف مواد پلاستیکی هست که حجم بالایی داره و زیست مخرب هم هستن ، خب افرادی این مشکل رو با ساخت مواد و محصولات جدید بر طرف کردن اما ما تولید انبوهش رو ندیدیم اللخصوص در ایران خب اینجا ما باید دست به کار بشیم ، ما که خودمون چند سال اخیری که میریم خرید ، ساک پارچه ای می بریم ( سبد خرید نه ها ، اصلاً مناسب نیست ) ، وقتی خرید می کنیم نایلون نمی ګیریم ، اما در مورد میوه و ... ماجرا کمی متفاوته ...

یه مدت پیش مادر بنده مستندی دیدن که خیلی قدیمی بود و به تبع خارجی بود ، من ندیدم اما هر آنچه بود چنان تأثیر شګرفی در مادر بنده داشت که ... یعنی از اون روز مصرف نایلون در خونه ی ما بسیار کم شده ( شاید کمتر از نصف ) ، میوه هم که میګیریم با جعبه می ګیریم که خب این جعبه هی ګردش می کنه و بسیار بهتر از مصرف نایلون هست چرا که نایلونی که میوه و سبزی و ... توش باشه دیګه قابل استفاده هم نیست .

این از چنین مواردی که ما خودمون خیلی دخیل هستیم ...

دریا هم که زهره خانم اشاره کردن واقعاً حقیقتی تلخه ، یه مدت باب شده بود دانش آموزان یا دانشجو ها به اردوهایی می رفتن که زباله ها رو جمع می کردن ، خب این بسیار پسندیده بود ، چی شد ؟ دیګه نشنیدیم از این سبک خبرا ؟!

نظرم اینه خود دانشجوها ( دانش آموزان خب بعضاً محدودیت بیشتری دارن ) مثلاً یه روز صبح زود جمعه برنامه ی تفریحی ای ترتیب بدن و در راه که پیاده سیر می کنن ، زباله ها رو هم جمع کنن ، ایرادی داره ؟ هم به سلامت خودشون کمک میشه ، هم خب دور همی تفریح خوب و شادیه ، هم به طبیعت کمک میشه و ...

در مورد ګل و ګیاه هم خب هر کس هر وقت می تونه بکاره ، چه عیب داره ؟ اصلاً ګل تزئینی بکارید ، درخت میوه بکارید ، هر چی ، هر آنچه باشه مفیده و روحیه بخش

زیاد صحبت کردم ، ببخشید ولی بازم موارد زیاده ، تحت عنوان مثال ګفتم ، پس از خودمون شروع کنیم . خیلی هم راحت هست ، فرهنګ رو جا بندازیم ، میشه حتی کم ، بی تأثیر نیست
    ویرایش توسط "VICTOR" : 19th January 2014 در ساعت 10:13 PM

2. 9 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)