سلام
خانوم شما دو دله که ,عایا برم عایا نرم؟!!
کار مطابق با روحیات خوبه...واسه خانوما نباید ساعت کاری زیاد باشه چون واقعا جایی کم میارن . و عواقبش وقتی سنشون بالا میره خودشو بیشتر نشون میده..
در کل تو خونه موندن خانوما یکی قبل از ازدواج و یکی هم بعد از اینکه بچه هاشون بزرگ میشن بیشتر اذیت میکنه... چون در دیگر برهه های زمانی به نحوی سرگرم هستند...
کاره خونه و بقیه چیزها هم کاره آسونی نیس خدایی...کار در منزل فکر کنم گزینه ی خوبی باشه...
اما در کل، اگه هدف از سره کار رفتن خانوم برای کمک به مشکلات مادی باشه زیاد جالب نیست...این نظره شخصیمهولی خو هرکسم دوست داره از چیزی که خونده استفاده کنه...
اونم یه تجربه س دیگه
آخرش خودمم متوجه نشدم..کار کردن خوبه یا بد...
ولی قبلا که خانوما کمتر شاغل بودن...اوضاع بچه ها و خیلی چیزای دیگه بهتر بود...
هر چند وجود نیروی زن در برخی از مشاغل خیلی بهتر از اینه که آقایوون انجامش بدن...![]()
از حق نگذریم من خودم به شخصه قبول دارم که وارد شدن نیروی کاره زن در خیلی از جایگاهها، شرایط کاری رو برای اقایون بدتر کرده و قاعدتا بی تاثیر
نیست...چون یه پسر بعدا و یک پدر در حال حاضر مسئول خرجند....توقعی که از آقا در رفع نیازه خانواده هست واسه خانوم نیست و این اوضاع رو به هم ریخته تر میکنه
چون خانوما در خیلی از مشاغل هم حقوق کمتری رو قبول میکنن و هم خیلی چیزای دیگه...
یکم این نابراریه پذیرش نیرو بیکاری رو علی الخصوص واسه آقایون پررنگ تر میکنه و اصلا خوب نیست....
علاقه مندی ها (Bookmarks)