سلام خدمت شما
ما مصرف کننده این دانه روغنی هستیم به واسطه مرغداری. شاید در هر دوره 40 روزه 80 تن سویا مصرف میکنیم. (مابقی رو ذرت برزیلی و یا آرژانتینی خریداری می کنیم)
به عقیده من مهمترین دلیل عدم توجه کشاورزان به کیفیت محصول می باشد. در نتیجه محصول دریافتی کیفیت لازم رو دارا نبوده و در سطح مرغداری های داخلی خریدار های چندانی ندارند.
در نهایت هم معمولا بعد از چند بار کشت کشاورز به دلیل نبود بازار "پر رونق" این کار رو متوقف می کند وبه محصولات سنتی تر و کلیشه ای تر به مانند گندم روی می آورد.
دلایل آب هوایی- هزینه ای- عدم تبلیغات ما بین کشاورزان در مورد این محصول- نبود اطلاعات علمی مناسب در سطح کشاورزان و... نیز از دلایل دیگر این مسئله هستند.
ممنونم. موفق باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)