سلام
اولا مرسی از پست بسیار خوبتون
همون طور که گفتید بخش اعظمی از کشور ما رو کویر تشکیل داده با توجه به آب و هوایی که داره
من در پست بهترین مکان های رصدی ایران نمونه هایی از این کویر ها و این که در گذشته چه استفاده ای می شدن رو گذاشتم
http://www.njavan.com/forum/showthre...B1%D8%A7%D9%86
مضاف بر نظرات دوستان، به نظرم کویر ها یکی از بهترین مناطق برای جذب توریست هستند. از لحاظ های تاریخی به خاطر وجود کاروانسرا هایی که تو پست خودم اشاره کردم، از لحاظ رصدی که بهترین مکانه به خصوص برای توریست هایی که از کشور هایی مثل انگلیس و کشور های استوایی میان که آسمون افتضاحی برای رصد داره، از لحاظ برداشت نمک ( در یکی از رصد ها با تبخیر آب قسمت های نمکی در کویر ایجاد شده بود که به راحتی قابل استفاده بود)، از لحاظ جانور و گیاه شناسی، استقرار رصد خانه برای بازدید عموم و تحقیقات بسیار، ایجاد هتل و مجتمع های توریستی برای اسکان توریست ها و بعد ایجاد تور های کویر نوردی و ....، استفاده از انرژی خورشیدی بسیار زیاد و ...
دبی یکی از کشور هاییه که گرچه کنار آبه ولی سطحش ماسه ایه و آب و هوای استوایی نداره ولی الان می بینیم که به چه راحتی به شدت پیشرفت کرده صرفا با صرف هزینه ی حاصل از نفت.
ایران نه تنها در کویر بلکه پتانسیل جذب توریست بسیار بسیار بالایی داره به نظرم در همه نقاطش اگه روش کار بشه.
مرسی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)