یار همراه
محقق بیرجندی دستگاه ضد سوختگی غذا اختراع کرد .
به گزارش واحد مرکزی خبر، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند گفت : دستگاه اختراع شده با کنترل دمای ظرف یا قابلمه غذای در حال پختن ، مشکل سوختن غذا را رفع می کند به گونه ای که این دستگاه پس از روشن شدن بطور مداوم دمای دیواره قابلمه را اندازه گرفته و با دمای حدی که دمای آب در حال جوش داخل قابلمه است و از قبل به پردازشگر داده می شود، مقایسه می کند .
دکتر بهدانی افزود: با کم شدن آب ظرف حاوی غذا ، دمای ظرف بالا می رود که چنانچه دمای بدنه ظرف به چند درجه بالای دمای حدی برسد پردازشگر فرمان قطع جریان الکتریسیته ترموکوپل گاز را صادر می کند و گاز ورودی به شعله قطع می شود.
وی گفت : این دستگاه را می توان در آشپزخانه منازل یا رستوران ها روی هر نوع قابلمه ای که در حال پختن غذای آبدار است نصب و از نسوختن غذا اطمینان حاصل کرد .
این دستگاه در مدت یک ماه با تلاش دکتر عباس عابدی عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه
بیرجند و با هزینه 100 هزار تومان اختراع شد.
دستگاه ضد سوختگی غذا به شماره 74256 در اداره ثبت اختراعات کشور به ثبت رسید.
دوست آشنا
من درست نمی فهمم. قابلمه مجهز به ترمیستور که همان «پلوپز» است! و خیلی وقت هم هست که اختراع شده!
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
استعدادهای برتر
خب این روی گاز نصب میشه و احتمالا دارای طرحی ماژولار هم هست
به نوعی اختراع هم محسوب میشه
یعنی یکی از امکانات اجاق گاز هست که مدار پل وتسون دمای ترمیستور رو پردازش و بعد در صورت بالاتر از حد مشخص رفتنش با قطع ادامه ی کار اجاق گاز فعالیت پخت و پز رو قطع میکنه کلا
گرچه یک پله عقب تر از پلوپز و.... هست ولی فکر بدی هم نیست چون قیمت زیادی نداره! و به راحتی ساخته میشه
یار همیشگی
این طرح در سال 90 به ثبت رسیده است.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)