دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: خواص گیاهان و ویژگی های آنان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #5
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23075
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص گیاهان و ویژگی های آنان

    درخت انار :




    نام های دیګر :
    نار - رمان - الفان

    مشخصات :
    ګیاهی است از خانواده ی Puniaceae ، درخت کوچکی دارد با شاخه های کمی تیغ دار . برګ های آن کاملاً سبز و براق . ګل آن به رنګ قرمز اناری و دارای تعداد زیادی اتامین ( آلت نر ) و یک تخمدان که دارای شاخه های متعدد می باشد . میوه ی آن کروی شکل با تاجی بر سر . پوست میوه ی آن ضخیم و قرمز و در بعضی ارقام سفید یا سیاه ، داخل میوه تعدادی دانهی استخوانی و سخت وجود دارد که اطراف هر دانه را پوششی آبدار و قرمز رنګ یا سفید رنګ شفاف شیشه ای فرا ګرفته است ، طعم آن در ارقام مختلف ، شیرین یا ترش یا ترش و شیرین ( ملس - میخوش ) است . انار یک ګیاه نیمه ګرمسیری است که از قدیم در ماطق نیمه ګرم ایران می روید و مشهور است که از سرزمین ایران برخواسته است . در ایران در بلوچستان ، مناطق مرکزی و اطراف کویر مرکزی ، مناطق غربی و شمال ایران به طور وحشی وجود دارد و در مناطق نیمه ګرم ایران به طور پرورشی کاشته می شود . در بین النهرین ، شمال آفریقا ، جنوب اروپا و اسپانیا نیز انتشار دارد .


    میوه ی انار :


    طبیعت آن : طبیعتی سرد و تر دارد .

    ترکیب شیمیایی : در هر 100 ګرم پولپ قرمز رنګ یا سفید رنګ که اطراف دانه های انار را فرا ګرفته است در حالت خام ، آب 82 ګرم - پروتئین 0.5 ګرم - مواد چرب 0.3 ګرم - هیدرات های کربن 16 ګرم - کلسیم 3 میلی ګرم - رایبو فلاوین 0.03 میلی ګرم - نیاسین 0.3 میلی ګرم - فسفر 8 میلی ګرم - آهن 0.3 میلی ګرم - سدیم 3 میلی ګرم - پتاسیم 259 میلی ګرم - تیامین 0.03 میلی ګرم - در میوه ی انار ویتامین های B6 ، B3 ، B2 ، B1 و c چر میلی ګرم فراوان وجود دارد .


    خواص درمانی :

    1. آب آن را بنوشید . برای صاف کردن صدا ، رفع حکه و باز کردن رنګ پوست صورت نافع است ، قابض می باشد ، مقوی کبد و نوع شیرین آن مقوی قلب است ، یرقان و خفقان را درمان می کند ، خون را تصفیه می نماید ، سرفه ی ګرم را تسکین می دهد ، ادرار را زیاد می کند .

    2. آب ترش و شیرین آن را با 100 ګرم شکر مخلوط کنید و بخورید ، مسهل صفرا و مقوی معده است ، برای تب های صفراوی و جرب نیز مفید است ، و یار زن حامله ، زردی رنګ صورت و خماری را برطرف می کند .

    3. انار ترش و شیرین را با پیه داخل آن بکوبید و با قند بجوشانید و آب آن را بنوشید . از استفراغ جلوګیری می کند . کسانی که قبل از غذا استفراغ می کنند باید قبل از غذا آن را بخورند .

    4. با آب آن هر روز چند بار دهان را بشویید . زخم های دهان را درمان می کند .

    5. اګر پس از درمان یرقان هنوز رنګ چشم زرد است ، آب انار ترش را در چشم بچکانید ، بر طرف می شود .

    6. هر شب کمی آب آن را با زهره ی ګاو مخلوط کرده و در ګوش بچکانید . کری را درمان می کند . ( اینه راز ګیاهان نهفته در این دنیا )

    7. یک انار کامل را بسوزانید ، بعد نرم بسایید و با عسل مخلوط کرده و بر سینه و پشت ضماد کنید . سرفه ای که همراه با خون باشد را درمان می کند .

    8. آن را شکافته و چند قسمت کنید و در سرکه بپزید ، بعد آن را بکوبید تا مثل خمیر شود ، سپس روی زخم بمالید ، زخم سفلیس و زخم آتشک را درمان می کند .

    9. ترش آن را درآب کم بپزید ، بعد بکوبید و نیمه ګرم آن را ضماد کنید ، زخم آلت را درمان می کند .

    10. آب آن را در ظرف مسی قرمز و شسته نشده ریخته و بجوشانید و بر بدن بمالید . خارش و جوش های خارش دار را درمان می کند .

    11. یک عدد سالم و آبدار آن را در کنار آتش ملایم بپزید ، بعد خوب له کرده و ضماد کنید و رویش را ببندید . چرک ګوشه ی ناخن را درمان می کند .

    12. سر یک انار شیرین را سوراخ کرده و روی آتش ملایم بګذارید و به دفعات تا آنجا که ګنجایش داشته باشد ، روغن بادام شرین یا روغن بنفشه در آن ریخته تا جذب شود ، سپس آن را فشار دهید و بمکید . برای رفع درد سینه و سرفه ی مزمن خشک بسیار نافع است .

    13. داخل انار را خالی کرده و در آن روغن ګل سرخ بریزید و روی آتش ملایم ګذارید ، سپس چند قطره در ګوش بچکانید . برای درد ګوش بسیار نافه است .



    تذکر : اسراف در خوردن آن ، غذا را در معده فاسد می کند ، معده را سست می نماید و ایجاد نفخ می کند . مصرف زیاد انار ترش روده ها را خراش می دهد ، به خصوص اګر ناشتا خورده شود ممکن است موجب التهاب روده ها شود . اګر با هسته خورده شود قابض است ، ایجاد تشنګی می کند ، نیروی جنسی را در سردمزاجان کاهش می دهد و برای سرد مزاجان مضر است .



    مصلح آن : در اشخاص سرد مزاج زنجبیل پرورده است .



    انار سیاه :

    خواص درمانی : اګر هر روز آب یک عدد از آن را بخورید ، سرفه های شدید و سخت و سیاه سرفه را درمان می کند .

  2. 7 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مایکروسافت به دنبال ادغام ویندوزفون و ویندوز آر.تی
    توسط vahid5835 در انجمن اخبار تلفن همراه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2013, 12:00 PM
  2. آموزشی: به 10 دلیل ویندوزتان را به ویندوز سرور 2008 r2 بروزرسانی کنید
    توسط آبجی در انجمن آموزش نرم افزار
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 25th February 2010, 11:46 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 27th November 2009, 01:50 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th November 2008, 04:50 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •