بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
سلام
تشکر بابت مطلب
اما عسلی که عسل باشه نه عسلی که روزانه مصرف می کنیم ، 5 دانشمند آلمانی روی این مطلب تحقیق کردند که چرا اینقدر از خواص عسل و سیر ګفته میشه ، تأثیری چشمګیر دیده نمیشه ؟!
به این نتیجه رسیدن که سیر در قبل از مصرف باید به مدت 20 دقیقه خرد بشه و بیرون ( هوای آزاد ) قرار داده بشه تا اکسید بشه و خاصیتش نمایان بشه و عسل هم :
1. در یخچال نګهداری نشه .
2. در تاریکی نګهداری بشه .
3. در حدأقل ظرف شیشه ای نګهداری بشه .
4. عسل طبیعی باشه نه این عسلی که ما مصرف می کنیم
5. تازه باشه .
6. در دمای بالای 25 درجه نګهداری نشه .
ـــــــــ
حالا این عسل های مصرفی ما فقط بهتر از شکر و مربا هستن وګرنه تفاوت زیادی ندارن ...
عسل اصل من فقط یه جا دیدم می فروختن در مشهد البته که به اندازه ی یه ناخن 75000 تومانه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)