اسفناج
اسفناج همانند دیگر سبزیجات برگ سبز مانند کاهو، کلم چینی و ...منبع مواد محافظتی است.
این سبزیجات دارای میزان زیادی ویتامین c، ویتامین b9 و بتاکاروتن و همچنین سرشار از فیبرها و مواد معدنیاند.
رنگدانه های موجود در این سبزیجات(لوتئین، اگزانتین) با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند. از این گذشته این سبزیجات دارای میزان اندکی اسیدهای چرب امگا3 هستند که برای سلامت قلب و عروق مفید است.
حبوبات
عدس، لوبیاها، نخود و دیگر حبوبات دارای میزان زیادی فیبرهای حلال و غیر حلال و ویتامین b اند.
حبوبات همچنین دارای مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم و فسفراند. در این دنیای متنوع میزان قابل ملاحظهای پروتئینهای گیاهی و گلوسیدها نیز وجود دارد.
- - - به روز رسانی شده - - -
پیاز، سیر و موسیر
پیاز، سیر و موسیر به خاطر دارا بودن مواد گوگردی و ترکیبات خاص دیگری که دارند برای سلامت قلب و عروق مفیداند.
مصرف منظم این مواد غذایی باعث جریان بهتر خون و به این ترتیب باعث کاهش کلسترول و فشار خون بالا میشود. همچنین این سبزیجات دارای خواص ضدباکتریایی و ادرار آور اند.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)