به نظر من هم واقعی نیستند
البته فقط با محاسبه ی استحکام استخوان و حجم غذای مورد نیاز و البته اینکه من شک دارم اون ایات قرانی که ترجمشون نوشته شده واقعا ترجمه ی واقعی باشه
اب دریا شوره - هیچ انسانی نمیتونه آب دریا رو بخوره
به غیر از این استخوانهای انسانی(مشابه استخوان تمام موجودات دیگه با کمی تغییر) در نسبت حجم به استحکام همه در محدوده ی استحکام سنگ گرانیت هستند
سنگ گرانیتی رو تصور کنید با این ابعاد که در حال دویدن باشه - به سادگی میشکنه
مشابهش رو در پای فیل میبینید که به سادگی میشکنه و فیل زیاد نمیتونه با سرعت حرکت کنه - استخوان های فیل برای ضعف کمتر بسیار قطور تر هستندولی در تصاویر میبینید که این انسانها دارای استخوانی با نسبت قطر به ارتفاع حتی کمتر از استخوان انسان معمولی هستند
کلا تصاویر هم به صورت تقریبا تابلویی فتوشاپ هستند!
عمق کنده کاری برای رسدن به استخوان و محل پیدا شدن استخوان در زمین هایی که رطوبت دارند هم دلیلی بر فتوشاپی بودن این عکس هاست
رطوبت باعث پوسیدگی بسیار سریع میشه
2500 سال اصا کم نیست
و اگر این انسانهای اینقدر بزرگ وجود داشته باشند !!
راحت نمیتونن جابه جا بشند!!! چون مث یک برج هستند و از هر فاصله ای دیده میشند
طوفان هم میشه باید بخوابند زمین که صاعقه نخوره بهشون!
باید یه پناهگاهی - غاری - سنگ تراشی - خانه ای از سنگ ساخته باشند و قطعا چنین ساخته هایی باید تا امروز باقی مونده باشه!!
دستبندی - چاقویی - لباسی-وسیله ای برای زندگی!!! ظرفی برای نوشیدن یا .... اثارشون نباید غیر قابل مشاهده باشه!
درضمن دی ان ای رو نمیشه بازسازی کرد از موجودی که 1000 سال از مرگش گذشته
چون سلول های دی ان ای دار به خاطر جدایی کروموزومهاشون از هم و فروپاشی باعث ایجاد پدیده ی پیری میشند
و این فروپاشی بعد از مرگ طی سالها باعث نابودی سریع و کامل دی ان ای میشه و فقط قسمتهای کمی ازشون باقی میمونه که برای بازسازی کامل دی ان ای کافی نیست به هیچ وجه
علاقه مندی ها (Bookmarks)